Kumsal-1034 Kızlar bebeğim 4 ay 10 günlük sağlık ocağı kan damlası verdi kullanmak gerekiyormuş kabızlık ve çiş renginde değişim olur dedi çekiniyorum vermeye veren var mı ?
Esra_ipek Kumsal-1034 4ay 7 günlük kızım bizimde çocuk doktorumuz verdi ama herhangi bir değişim olmadı 5 gündür kullanıyoruz özel damla ama farklı olabilir
serebro Kumsal-1034 bize de verildi ama ac karınla vermem gerektiği verdikten sonra da bir süre emzirmemem gerektiğini söylediler süt ürünleriyle emilimi azalıyormuş da bebek nasıl dayanacak başladı ağlamaya emzirdim verdikten 10dk sonra🤦♀️
Kumsal-1034 Esra_ipek biz daha doktora gitmedik bu ay kontrole gittiğimde bende sorayım belki yan etkisi olmayan verir bizede
Kumsal-1034 serebro bana da 2 emzirme aralığında ver demişti ebemiz henüz başlamadım ben ya kabızlık yaparsa diye
serebro Kumsal-1034 bende bugün ilk kez verdim aşının huysuzluğu geçsin diye 2 gün vermedim bakalım ne olacak
Dygu İlk 1 kaç gün huzursuzluk ve kakasindan kan gibi geri geldi ama sora alıştı hergun kullanıyorum bebeğim 6 aylık 4 aylıkken başlamıştım sizin gibi . Verin sağlıklı yani.
Sevalgoktug Dygu bizde 1 hafta sonra 4 aylık olucsgiz her bebegemi veriyorlar yoksa tahlil falanmi yapılıyor önce