Mstfam Kızlar bugün doktora gittik menenjit aşısından bahsetti önerdi özel bir aşıymış aşılara karşı ne sıcağım ne soğuk kararsız kaldım yaptıranlar var mı aranızda gerekli mi yazarsanız hepimiz bilgilenmiş olalım
Cimcimelerinnnesi Mstfam ben menenjit yaptıracağım . Rota asisi gibi kafami karıştırmiyor bu asi ve gerekli goruyorum. Fakat rota yaptırmadım kafami cok fazla şeyler kurcaladı fiyat olsun , yaptıranlarda yan etkiler olsun gibi gibi .. ama menenjit yaptıracağım 🤗
DesorLiviya Mstfam bnm hem devlet hem ozel doktorumuz kesinlikle yapilmasi gerekiyor ellerimde uc cocuk öldu dedi devlet doktorumuz bnde Allahi izniyle yaptiricam
DesorLiviya Obsesifk tek doz yaptiricam canm dogum gununden bir hafta sonra doktorumuz konturola cagirdi ozmn hangisini alacagmi soylicek bi iki cesiti varmış ya bnmde pek bilgim yok aslinda
Canan6048 DesorLiviya bnm oğlum daha 4.5 aylık ama doktorumuz 2 doz menveo önerdi biri 7 aylıkken diğeri 14 aylıkken yapılıyormuş her doktor farklı mı söylüyor insanların kafası bu yüzden karışıyor allak bullak olduk ıyıce bu aşılardan 🥴
arzu_duru Bende konustum kızlar 7. Ay ysptırırısam 2 doz artık 2 aydan sonra yapılabiliyormıs ozamanda 3 doz oluyor