minniegibi-amadegil Covid geçirmiş anneler bebeğinizi emzirmeye devam ettiniz mi? Sanırım ben covid hastasıyım. Sütümü sağıyorum rengi bir tuhaf geliyor. Bebeğime verip vermemek arasında çok kararsızım. Siz bu süre içinde emzirmeye devam ettiniz mi?
Blge28 minniegibi-amadegil böyle anne hastalandığında sütten bebeğe antikorlar geçer ve bebeği korurmuş o yüzden emzirin bence
Linaidilmom minniegibi-amadegil Hamileyken geçirmiştim, doktorum şimdi doğursan bile eldivenini maskeni takıp emziriceksin demişti. Anne karnından, anne sütünden bebeğe geçiş yokmuş çünkü
minniegibi-amadegil Linaidilmom bebeğimi kendimden uzaklaştırdım. Anneme gönderdim o halde sağıp göndermeye devam edeyim
Ceylanmirac minniegibi-amadegil yok Sadece halsizlik var di zaten bende çıktığını söyledikleri gibi oğlumu da en yakın hastaneye götürdum onda da cıktı ilk 3 gün bizim için çok kotu geçti ağır bir grip sonra yavaş yavaş kendimize geldik
Bibebe Ceylanmirac bizimde öyleydi canım. Yoğun başlayıp etkisini 3 günde azaltı. Ve sütün rengi değişti. Ama emzirmeye devam ettim. Kızdım bizden önce iyi oldu. Süt aslında ona şifa. Emir mutlaka. Sadece ilaç verirseler o ilaç emzirmeye uygun değil. Ben ilaçları içmedim. Kızım memesiz durmazdı asla.