DenizinAnnesiiiii Sevgili Anneler merhaba günaydın 🙏😍❤️ Menenjit asısı ne zaman oluyor acaba bi bilginiz varmı kimsi 5 aylıktan sonra diyor kimisi 1 yasında da oluyor diyor eger 1 yaşında oluyorsa ben oyle yaptırmayı düsünüyrm 👍🏻🖐
Melinamm DenizinAnnesiiiii bence gec yaptir yani 1 yasindan sonra. Biz salak gibi gittik doktor resmen zorla yapti 3cu ay kontrolumuzde. Bexero menenjit asisini. Ve bize yeni yapilan bir asi oldugunuda soylemedi bilgilendirmedi eve geldik 1 hafta bebegim konusmadi. Sonra kendine gelmeye basladi. Eşim ile beraber ( aşilari yaptirmaya cok duskun kendisi ) bir daha bu asiyi yaptirmayacagimiza karar verdik
ogretmenanneeee DenizinAnnesiiiii bizde doktor tavsiyesi ile vuruluyoruz cnm şuan 4.5 aylığız B grubu menenjit aşısı BEXERO : 2. 4. 6. Ve 13. Ay da A grubu menenjit aşısı NİMENRİX : 3. 5. Ve 13. Ayda Rotarix de 65. Ve 95. Günde
ozlem52 Biz dün Rotavirüs aşımızı yaptırdık bu konuyuda sordum 1 yaşta öneriyorum dedi biz 1 yaşında yaptırcaz inşallah 🤗
Melinamm DenizinAnnesiiiii menenjitin 2 tipi var canim A tipi ge B tipi. Her doktor farkli karar veriyormus. Bazi doktorlar 1 yasindan sonra öneriyor. Bazilari 3 aydan sonra 🙄
Dilekoyku DenizinAnnesiiiii yasa gore degisiyo dozu cnm biz 11 aylijdik ilk dozunu vurdurdugumuzda 2 ay sonrada ikinci dozu ddi doktorumuz
Furug DenizinAnnesiiiii 9.aya kadr dedi doktor bexero icin biz 9 11 de yaptrdik en son bir de nimernix olacak