Silactk Kızlar bebeğim üç günlük.Eşim bitkisel bi gaz damlası aldı eczaneden size de sormak istedim yeni doğan bebeğe bitkisel gaz damlasının bi zararı olur mu ? Bir de kullanıp fayda görenler benimle de paylaşabilir mi ? Teşekkür ederim şimdiden
Azizeguney Silactk hayır tabii ki zararı olmaz ben kızın iki aylıkken kullanmaya başlamıştım üçüncü dördüncü aylarında bıraktım çok faydasını gördüm
Unsalinn_Annesii Silactk ben sab simplex ve BioGaia kullanıyorum ikiside çok iyi geliyor özellikli BioGaia dan çok memnunum faydasınıda görüyorum gece yatmadan önce veriyorum rahat uyuyor biraz pahalı bir ilaç ve şişesi ufak çabuk bitiyor ama imkanınız varsa öneririm ama daha ufak doktorunuzada bir sorun bence siz
CigdeminMevasi Silactk doktorum bebeklerin gaz probleminin 15 gğnden snra olacağını söylemişti ve damla vermemşti snrasnds verdi
Anaogul Gaz damlası için erken bence 1 ayda ancak başlar gaz sıkıntısı ama yine de geçmiş olsun 🙏🏻 Biz nurse harveys + biogaia kullanıyoruz
SertapHilal Bebeğim 10 günlükken doktora gaz damlası yazdırmaya gitmiştim ve çok erken olduğunu söyledi bence sizde şimdi kullanmayın, daha çok küçük çıkaramıycağı bi gazı olamaz o kadar..