tospikannesii Günaydın herkese, arkadaşım için yazıyorum 25 haftalık hamile, dün hastaneye gitti suyu azalmış sınırdaymış, 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırmış doktor, arttırabilir mi suyu?
AybarsMomy tospikannesii happymomdayken ordaki annelere hep havuç suyu öneriyorlardı . Havuç suyu arttırıyormuş. Geçmiş olsun sağlıkla kavuşur bebeğine inşAllah🤲
Azizeguney tospikannesii Bende hamileyken suyum azalmıştı. Doktor bol bol su iç düzelicek demişti. Bol bol su içtim 1 hafta sonra düzelmişti.
Yoan tospikannesii bildiğim kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum ama havuç suyu tüketilmesi suyu artırıyor diye duymuşluğum var bir araştırın isterseniz. Umarım bebeğine zamanında ve sağlıkla kavuşur 🙏🏻
Tospikto tospikannesii canim benimde suyum azalmisti bol bol su ictim havuc suyu ictim gunde bir bardak. Armutta arttiriyor dediler ama onu denemedim.
aytiii tospikannesii bol su, havuç suyu, deveci armutu dediler ama bende hiçbiri ise yaramadı malesef 33.haftadan itibaren sıkıntılıydı 38i zor gördük sezaryen olmak zorunda kaldım.
Mirosum tospikannesii havuç suyu deveci armudu ve günde 4 litre su ile 30 haftadan 34 e kadar dayandırabildim 😃 ve hep yattım tuvalet ve yemek harici pek kıpırdamıyordum 😃