Busranehirmila Merhaba anneler İzmirde olup çocuk doktorundan aşırı memnun kalıp tavsiye edecek var mı acaba çok ihtiyacım var (özel klinik olursa bizim için daha iyi olur) şimdiden çok teşekkür ederim 🌸
Kartaldeniz Busranehirmila günaydın biz Gevher Arıcan a gidiyoruz gayet de memnunum çok ilgili ve hassas bi bayan tavsiye ederim
ogretmenanneeee Busranehirmila Ekol hastanesi çocuk doktoru Mehmet Şahin ARISOY cnm ben çok memnunum istediğin saatte telefondan bile cvp veriyor İnstagram ı fln da var takip edebilirsin ordan
BusbusveHashas Busranehirmila izmirli çocuk doktoru hakan şen bana çok sıcak geliyor.. istanbulda olsa kesinlikle giderdim
PembePelikan Busranehirmila klinik demişsiniz ama ben hastane olarak önerebilirim. İbni sina hastanesi dr. Ergün bey çok ilgili ve istediğimiz saatte arayıp ulaşabiliyoruz, ben her aradığımda sabırla dinleyip cevap veriyor. Hastane olarak temiz ve Sakin. Muayene ücretleri de makul.
Busranehirmila File351047 teşekkür ederim tavsiyeniz için buradan sorulmaz ama profesör diye merak ettim muayene ücretleri nasıldır? Ben de şuan özel bir muayenehaneye gidiyorum ancak profesör değil gittiğimiz uzman doktor
Busranehirmila PembePelikan gerçekten ilgili bir doktor gerekiyor o sebeple klinik tercihimiz demiştim ancak ilgiliyse hastane doktoru da olabilir tabi ki
Busranehirmila Selin648 bornovada ama yer önemli değil aracımız var önemli olan memnun kalacağımız bir doktor bulabilmek
Selin648 Busranehirmila Aliağa özel Tıp var Işıl Hanım o kadar ilgili o kadar bilgili bir doktor ki biz hayran kaldık tabi sizde araştırın