alpin-annesi selam anneler bu resimde görünen araba yatağını kaç aydan itibaren kullanabilirim? Bi sorum da bununla gezdirirken yanlarını desteklemem gerekir mi? Çocuk içinde kaymaz mı? 🤔 kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
afs9mart alpin-annesi 5.5 aylık kızım daha port bebesini kullanmadım pusetinş kullanıyorum hala pusetin içine sıgamaz hale gelince onu kullanıcam ama yeni dogandada kullanan war
Minikaslann alpin-annesi 7.aydan sonra görseldeki gibi portbebeyi kullanmaya başladım. İçerisine bir oto koltuğu/bebek arabası yastığı aldım. Gayet kullanışlı. Bu arada Casual Cadillac kullanıyorum 💯 tavsiye ederim
SeymaBeyza alpin-annesi Valla benim kiz hayatta boyle bir seyde durmaz.Ben kabin tipi aldim 9 aylik.Arkasina yaslanmiyor bile illa bakacak.Hep dik duracak.Bebekkende oyleydi.😑
EdaMertSerdar alpin-annesi içine puset minderi alırsanız başka desteğe gerek olmaz. O minderlerde kemerin geçme yerleri de oluyor. Onlardan geçirip bebeğinizin kemerini de bağlarsanız hiçbir kayma olmaz. Böyle yatar pozisyonda doğumdan itibaren kullanabilirsiniz bence.
alpin-annesi afs9mart benim oğlum 2 aylık oldu kullanmak istiyorum çünkü pusette iki büklüm oluyor gibi geliyor bana rahat değil gibi ama bu da çok büyük içinde kayboluyor 🙈 kaldırımdan felan çıkartırken kayar yani muhakkak yanları ne ile desteklenebilir merak ettim açıkçası nasıl kullanılır bilmiyorum ilk çocuk olunca ☺️
Biricigm alpin-annesi puset bana da öyle geliyo. Aslında çok gereksiz bişeymiş puset. İki büklüm oluyo içinde yeni doğduğunda da yatıramadım içine ne zmn kullanılacak o bilemedim yani. İlk 6ay dediler ama ben şimdiden kaldırdım
Aryalinam alpin-annesi ben 1 aylıktan beri kullanıyorum kemer de takmıyorum çoğunlukla içinde çok rahat uyuyo bebeğim. Yanima küçük yastik alıyorum sırtını ya da başını desteklemek icin. Diğer araba koltuğu gibi olandan çok daha rahat bence
Aryalinam alpin-annesi yok canım kaymiyo ama ben içindeki pedin üstüne ince yatak gibi bi sey yaptırdım evimde yokuşta biraz
alpin-annesi Aryalinam aaa iyiymiş o zaman. Benim de aklıma etrafını emzirme yastığı ile desteklemek gelmişti 😬🤭
Tazeanne0134 Minikaslann aynen valla neler neler hem de hele ben hem baston araba olarak hem de puseti aynı anda takabiliyordum puset ile esas araba arasına bile neler neler sığdırdım ben 😂 asla pişman değilim bugün olsa bugün yine arabamı alırdım ya da cadillac’ı %100 tavsiye