Yesmmrt 3 buçuk aylık erkek bebeğim var son günlerde sürekli elleri ağzında salyalar akıyor emmedigi zaman ağlıyor huzursuzluk yapıyor doktr dişten değil çok erken daha dedi ama basina gelen varmi uykudan uyanır uyanmaz dirrek eller ağızda
Diloss001 Yesmmrt bizde yaşadık oğlum şuan 6. Ayına girdi. Geçen ay ilk dişi. Bi kaç gün öncede ikinci dişi çıktı. Kafasıda sürekli sıcaktı tabi. Süreç uzunda olabilir kısada. Ama kesinlikle diş. Endişe etmeni gerektirecek bir şeyde yok her bebekte olan şeyler.
Yesmmrt Atypicalmom gaz olduğunu nasıl anladınız acaba gaz ilacı vermiyorum ben bıraktım kendi gazını sürekli çıkarıyor diye
Yesmmrt Diloss001 sadece surekli ağlaması beni mutsuz ediyor elleri hep ağzında oyuncak vs hiç tutmuyor
Atypicalmom Yesmmrt biz anlamadık maalesef çocuk sürekli ağlıyordu doktora gittik ve gaz çıktı muayene sonucu
Tuana2120 Ayni durumu yasiyorum. Ben dis diye dusunuyorum.. birde cigneme reflekside gelisiyore bu donemlerde ellerini agzina alnasinin baska sebebi de bu. Takipte olmamamiz simdilik yeterli dusunuyorum.
ecrin4efe9 Diş yüzünden .3. Aydan başlıyor .bi kaç ay sürer .süreklı ellerini ya emıyolar .cok normal yani