Nuripekduru
[bilinmeyen] içme suyunu kaynat soğut bir çay bardağına 1 çağ kaşığı karbonat koydum gazlı bezi barmağıma sarıp iyice temizledim. Damla kullanıyodum fayda etmedi. Damağını dilini iyice temizleyebilirsin
Hsynsedefcbn
[bilinmeyen] karbonatlı şu demişlerdi buna benzer bi postta karbonatlı şu ile silin diye Ben yeniyim tecrubesizim de doktor mu söyledi pamukcuk diye pamukcuk damakta yanaklarda oluyormuş genelde fil üstündeki sütün beyazlığı oluyormuş doktora danışmadıysan bi danış istersen
Nnzhktt
Karbonatlı suyla bebeğin dilini silmek dildeki o görünümü temizliyormuş ama o mikrobun boğaza kadar ilerlemesine sebep olabiliyormuş eczaneden ilacını alıp emzirdikten sonra günde 4 kez ilacın içindeki damlalikla 2 ml çekip yavaş yavaş sıkarak dilinde gezdir 2 güne geçti benim kızımda geçtikten sonra 2 gün daha devam ediyosun ilacı uygulamaya ve karbonatlı suya batırılmış bi pamukla göğsünü silmenin faydası da olacaktır
brcm
az miltarda su verim hanımlar emzirdikten
sonra
Catharsis
[bilinmeyen] Olduktan sonra nasıl geçer bilmiyorum ama doktorumuzun tavsiyesiyle her emzirmeden sonra birkaç damla su veriyoruz. Böylece pamukçuk olmayacakmış.