Defne_beliz Merhaba kızım 5bucuk aylık vücudu kafası kabarmış hep yara olmustu 2 gün önce doktora götürdüm uyuz olmuş dedı sureklı kaşınıyor losyon ve şurup verdı ama bı geçme yok hala kaşınıyor ben yapmam gerekıyor basına gelen varmı 😞
whitepearlsmother Siz böyle söyleyince merak edip baktım internetten de sıcak suya girmemesi gerekiyomuş kıyafetlerinin en az 50 derece yıkanması gerekirmiş losyonu gece sürüyosanız da sabah ılık bi duş alması gerekiyomuş
Defne_beliz whitepearlsmother gece gündüz demedı sürdükten sonra 8saat beklesın dedı kwellada %5 losyon dıye bı ılac verdı
whitepearlsmother Defne_beliz bi danışın bence çünkü dün gece baktığımda gece artış gösterdiğini söyledi
whitepearlsmother Defne_beliz yok ilacı gece kullanma konusunda söyledim ılık bide duş aldırın bide yatıp kalktığı yeri iyi dezenfekte edin eminim iyi dezenfekte ediyosunuzdur ama bazen unutabiliyoruz küçük olduğundan daha zor olur küçük kuşum benim ağlıyo mu kaç gün oldu
whitepearlsmother Defne_beliz keşke yapabilceğim bişey olsa yetişkin halimizle bi sivrisinek ısırığını kaldıramıyorum ben o şimdi nasıldır alalh yardımcınız olsun