Deletedmom17 Eml Kilosu ve gelişimi iyiyse neden veriyorsunuz ki sabah kahvaltısında krep yapabilirsiniz ama 1 yaşına girdi hemen veriyim diye birşey yok su ve sütü karıştırıp yapın tariflerinizi
Sltan45_a Eml benim en merak ettigim konu. Neden keçi degil de inek. İnek çok besleyici degilmiş öyle duydum
Esleminannesi17 Eml Ben vermeye basladim 11 bucuk aylik. Ya pirinc unuyla muhallebi yapiyorum ya da direk icine cicibebe atiyorum ama inan hic veresim yok mama almaya durum yetse mama almaya devam etmek isterdim. Yine arada aliyorum bir hafta mama bir hafta sut gibi ilerliyorum. Hero baby tahilli kasik mamalarini alabilirsin mesela pirincli biskuvililer var her cesidi var arastirin
MuhammedAmine Eml Bebeğinize doktor zayıf dediyse raporlu mama yazar inek sütü içir demez diye düşünüyorum size doktor raporlu mama yazmadı mı ? İnek sütü kansızlık , kansızlık iştahsızlık yapıyor . 2 yaşına kadar anne sütü yoksa mama diyor doktorlar .
Deletedmom17 Tahıllı bebek mamaları var güvenilir içerisinde zararlı şeyler bulunmayan onlardan yapıp verebilirsiniz sütün hiç bi besleyiciliği yok