Deletedmom896 Ya burda sinir olduğum bir kullanıcı var zamanında ağız dalaşına girmiştik edep sınırlarını baya zorlamıştı terbiyesiz şimdi ben bu hadsizi engellesem o beni göremez ben onu göremem değil mi ? Bilen var mı
SeymaBeyza Deletedmom896 Ben bir kac kisiyi engellemistim fikir yapilarini begenmiyorum.Yorum yaptigi gorunuyor ama yorumu gorunmuyordu.Bende meraktan engeli kaldiriverdim.O ne oyle burdayim ama duyamazsin der gibi. 😁
dewamkee Deletedmom896 o seni gorur sen onu gormezsin . Zamaninda bende bir arkimle oyleydim. Simdi super dostuzz 😬😬 adi lazim degil bas harfi A 😂😂
Mom987 Deletedmom896 Birisi de beni başkasıyla karıştırmıştı bana yüzünü profil yapmışsın diyip saydırmıştı. İşte kötülemiş 😒 halbuki hiç yüzümü profil yapmadım 🤷♀️ Günahsız suçsuz laf yedik 😂
Deletedmom328 Deletedmom896 görüp göremeyecek olan şahısı 😂 ya Bugün biri bana dedi ki her postta linç ediyorsun seni engellemiş herkes bende engellim mi dedi 😂 kafama çok takıldı yav kimseyle de atışmam olmadı çok 🙄😂 şimdi ben bunu niye anlattım onu da bilmiyorum
Deletedmom896 Deletedmom328 Haha hiç dikkat etmedim linçlerine ama dikkat ettiğim şu gereksiz yorum yaptığını hiç görmedim açıkçası 😕
Deletedmom896 Deletedmom328 Ya saçmalama be engelleyen engeller hayatından birşey eksilir mi? Benim sebebim görüp sinir olmamak okadar uyuz oluyorum
EsofmanliSevketHoca Deletedmom328 Gül geç bence 🤣az çok yorumlarına denk geliyorum , hiç görmedim şahsen biriyle münakaşanı 😏
Vinividiviciii Deletedmom328 Sana linçci diyende bi postta çocukları tv önüne koy eşinin gönlünü et diyordu hey yavrum hey biz ona azgın diyor muyuz😂
Deletedmom328 Deletedmom896 şimdi ben bi dememe yapıp seni engelliyorum yorumlarıma bak görcen mi sonra kaldıracam tamam mı ikimizde öğrenmiş oluruz 😂
Mom987 Deletedmom896 Ay bilmiyorum ki başkasıyla karıştırdı ama insan bir kime ne yazdığına bakar dimi. Valla çok değişik insanlar var 😨