miracinnannesii Kızlar ilk defa sacımı boyıcam bimden aldım ama saclarımı sıfıra vurmştum cok uzun degl kısa o yüzden nasıl boyıcm blmıorm ama boyatmak istiyorum 🤣yardım istiyorummmm
Deletedmom348 miracinnannesii Banyoda aynanın karşısına geçip ortadan başlayarak boyuyordum ben canım
bayankitapkurdu miracinnannesii geçen hafta ben de ilk kez kendim boyadım. Geçtim Aynanın karşısına ince tarakla saçımı Ön kısmını ayırdım sürdüm ayırdım sürdüm. En son kalanını avucuna yavaş yavaş döküp arkasına iyice yedirdim 😊 çok da güzel oldu
asyasare miracinnannesii kisaymis saclarin rahat boyarsin. benim saclarim bele kadar uzundu kendim boyuyordum. gec ayna karsisina ayir saclarini ortadan ikiye boya gitsin. toplanmayacak kadar kisayda direk eline sıkıp sampuan gibi iyice yedirebilirsin
miracinnannesii Deletedmom348 ama kısa yani baya bildiğin uzun saclı erkeklerin ki ama ama toka tutmayan erkeklernkinden yani 😅
Cigdemino miracinnannesii O zaman şampuanlar gibi eline alıp masaj yapacak yedirsen mi her yerine eğer çok kısaysa. Hem cok daha kolay olur😁 illa ki videolar vardır olmadi ac bak istersen kısa saç boyamak diye
Cigdemino miracinnannesii ne kadar beklemen gerektigu boyanin içerisinde yazıyordur mutlaka veya kutu üzerinde. Sarmana gerek yok
Meftunbade Valla köy kaseye boyayı tak eldiveni bulamaç gibi sür heryere karıştır ben hep öyle boyuyom
miracinnannesii Meftunbade valla aynen dedgn gbi yaptım smdi gdip yıkıcam inşaallh sacma bi renk olmamstr 😂😂😂