Zezgit Arkadaşlar merhaba. Bi arkadaşıma doktor bebeğin pipisinde darlık var demiş sünnet için söylemiş ama arkadaşım hangi doktora gideceğini bilmiyor. Özel klinik yada özel hastanede memnun kaldığınız doktorları önerir misiniz bize ☺️
hacerndr Zezgit bizdede aynı şekildeydi yapışık demişlerdi Sincan koru hastanesinde yaptırdık sünnetini memnun kaldık biz doktordan
HazalOzan Zezgit sincan basak tip merkezi goksel hoca var benm oglumda yapisiklik var her iki gunde bi kontrole cagiriyo asiri ilgileniyo fiyat olark da uygun
Yasemin_06 Alife hastanesi uroloji Mesut tul tavsiye ederim 👍 cocuk doktoruda mustafa caglar yorguc alalninda 1 numaradir kesinlikle 😊
Zezgit Yasemin_06 canım çocuk doktoru iyiyse bende ankarada çocuk doktoru arıyorum ya. Muayene üctrtine kadar
Yasemin_06 Zezgit 160 tl ucreti hakediyo ama ben cok memenumun herseyi detayli anlatiyor cocukla detauyli cok gzl ilgileniyor bisey olsa gitmeden intagramdan yada watsapp uzerinden ulasiyoruz biz takipli hastasiyiz dogumdan.bu yana surekli ona giderim 1 yasina gekdi.neredeyse cocugum 👍
Yasemin_06 Zezgit sunnetide 600 tl ye yaptirdim o doktordanda memnun kaldim.zaten kendi doktorum.onermisti onu oda sunnette alaninda cok iyi biriymis
aynuruygar Keçiören de Vedat Ali Can oğlulu na yaptırdık çok çok memnun kaldık çok ilgili bir Dr gerçekten