NefesAysamm Merhaba kızlar 3 ay 5 günlük bir prensesim vAr ve kaka yapması 4 gün 5 gün sürüyor zeytinyağı sürünce biraz kolay yapıyor siz neler yapıyorsunuz
Dorukmeltem NefesAysamm bize doktorumuz bir çay kaşığı zeytin yağı içirebilirsin eğer hala yapmadıysa kulak çubuğunu yağlayıp hafifçe poposunu uyar demişti ama zeytin yağı verince yapıyor uyarmaya gerek kalmıyor 😇
Trkanmete NefesAysamm bende sabah akşam 2 yemek kaşığı kadar papatya çayı içiriyorum hemen kakasını yapıyor.
NefesAysamm Dorukmeltem evet içirme mevzusunu deneyeceğim poposuna sürdüm ama yapamadı birde içsin o zaman inşallah yapar
Gamzesylu-06 Trkanmete 6 aylık oldu kızım bizde de aynı sıkıntı var işe yararmıki 5 gün oldu zeytin yağı falan işe yaramadı hiç 🤷🏻♀️
Gok_53 Filiztuana çok normalmiş canım benim bebeğimde 15 günlük bugün ilk kontrolüne gittik ve dünden bu sabaha kadar kakasını yapmamıştı korktum sordum doktor gayet normal anne sütü alan bebekler ¾ gün yapmayabiliyor hatta mama da takviye alıyorsa bu 7.8 gün bile olur dedi . Önemli olan yaptığında rengi ve kıvamıymış katı kabız şeklinde olmadığı sürece biz bunları normal karşılıyoruz dedi ☺️
Filiztuana Gok_53 53#6498044 içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim canım ☺️ 🙏 takviye olarak mama veriyorum doymadığı zaman
ugurmirac Biz ayak topuklarına zeytinyağı ile masaj, karnına zeytinyağı ile masaj, ısıtılmış çok sıcak olmayacak havluYu karnına koyardık. Sabırla karnına masaj saat yönünde internette videoları var bakın isterseniz, biraz sabır istiyor
Gok_53 Filiztuana ben de veriyorum sütüm yetmiyor ama mamadan çok anne sütüde aynı kaka yapmasını zorlarmış mamada takviye olursa bir o kadar daha süreç uzuyor için rahat olsun ☺️😘