Prenses-annesi1 Emzik hiç tutmadı 3.ayına girdiğinden beri bit parmak emmedir aldı başını gidiyor. Herhangi bir zararı varmı engel olmslımıyım çıkarmalımym parmağını
PembePelikan Prenses-annesi1 bu duruma engel olamazsınız ama elini sık sık yıkayabilirsiniz herhangi bir mikrop kapmasın kuzucuk 🌸
Mircan Prenses-annesi1 iki elide agzinda aç olsun olmasın bazın acikiyor ellerini azından çıkarıp memeyi verene kadar ölüyorum 😂😂
EslinaMoms Prenses-annesi1 benim ablamda 5 yaşına kadar emmiş pek bi bilgim yok ama bi zararı olacağını sanmıyorum Ablam çok şükür sapa sağlam 😂 ama şimdi ortalıkta virüs var etrafa dokunup elini ağzına sokması iyi olmaz Allah korusun hasta olmasın
Zrn35 Mugetokmak benim oğlumda öyle yumruk yapıp elini ağzına sokuyor. Parmak emmek iyi birşeymiş bir kaç doktordan duydum
Prenses-annesi1 PembePelikan evet ne kdr engellemeye çalşsamda götürüyor ağzına parmağını gece bile uyurken emiyordu çektim uyandı pişman oldum çektiğime 🤦🏻😂
PembePelikan Prenses-annesi1 emme refleksi kuvvetli olduğu için memeye emziğe benzeyen herşeyi emerler.. ilerleyen aylarda bu duruma bütün el, ayak parmakları ve oyuncakları eşlik edecektir ☺️💗
Prenses-annesi1 PembePelikan ah birde emzik emse emziği emmiyor itiyor diliyke biberonu bile tutmuyor öğrüyor 🤦🏻
PembePelikan Prenses-annesi1 benimki de aynı. Emziği fırlatıyordu ağzından biberon desen şimdilerde Kandıra Kandıra su içirmeye çalışıyorum anca öyle tutuyor. Emzik büyük kurtarıcı keşke tutsa ama tutmayacak bebek baştan belli ediyor kendini 🤦♀️
Prenses-annesi1 PembePelikan keşke tutsaydı hergün deniyorum banamısın demiyor ittiriyo kusturduğum bile oldu zorlamaktam 😣
Prenses-annesi1 EslinaMoms Allah korusun. Annemde emmiş benim bir elindeki baş parmak tombik duruyo 😂
Mirage91 Prenses-annesi1 Motor gelişimini sağlıyor. Oral gelişimini sağlıyor. Ek gıdayı çabuk algılıyor doktorumuz demişti engellemeyin diye.
Bebekfirarda Prenses-annesi1 aynı durum bizde de var emziği atıp parmağını emiyor öyle de iştahlı emiyor ki bide 😁
Nurcaan Prenses-annesi1 canim kizim suan 7 aylik diş cikaracagi zaman surekli elli agzindaydi emzik verdim 5aylikken emzige alisti istersen bir dene