Hayal-Esra30 Selam arkadaşlar, 3 gün oldu normal doğum yapalı. Bütün vücudumda ağrı ve nefes almada zorluk çekiyorum. Böyle problemler yaşamam normal mi ? Var mı benim gibi beli kırılacak gibi acıyan yürümekte zorlanan. Vücudunun her yeri ağrıyan?
Ebrar18 Hayal-Esra30 evet canım normal bir durum . Doğum esnasında karnına bastıran oldu mu ebelerden
hafsahatun Hayal-Esra30 doğum anında 2 kere karnıma bastı ebe benim. Günlerce kaburgalarımın ağrısı belimin ağrısı geçmedi canım. Normaldir. Kolay bir şey değil normal doğum. 20 kemiğin kırılması ile eş değer ağrı çekiyorsun sonuçta
Krsmngl Hayal-Esra30 ah çok zorlu doğumum oldu bende ilk 3 gün çok zorlandım üstümü dahi giyineniyordum nefes problemşnden dolayı :( ama geçiyor gün geçtikçe daha iyi oldum. Doktor çok kan kaybettiğim için dedi. Demir kullanıyorum birde folikasit
sedaykn Hayal-Esra30 Kendini kastığın için oldu. Benim 1 aya anca geçmişti. Göğsüm kemiklerim çürümüş gibi ağrıyordu sırtıma bıçak saplıyorlardı sanki. Yattığım yerden zor kalkıyordum ama geçiyor merak etmeyin bol bol ılık duş alın iyi geliyor.
Hayal-Esra30 Ebrar18 yok kimse bastırmadı canım. Aslında doğumum hızlı oldu. Çok çekmedim doğumhane de. Ama bu ağrılar beni mahfetti. Kalkarken yatarken falan aşırı zorlanıyorum. Nefes darlığı, emzirirken ki kasık ağrısı, oturmada zorluk falan bunlarda cabası.
Krsmngl Ebrar18 benim oldu bayağıda uzun sürdğ malesef. Bende nefes darlığımı ona yordum ama doktor alakası yok kan kaybettiğin için dedi
Asu1 Bende doğum yapalı 14 gün oldu canım benimde ilk başlar öyleydi çok zorlanıyodum nefes almakta ama 1 haftaya geçti korkma
Hayal-Esra30 Asu1 bunu görmek iyi geldi. En azından geçici diycem bende canım. Peki ateşlenir gibi oluyor muydun?
Asu1 Hayal-Esra30 ateşlenir gibi olmaktan ziyade çok ateş basıyo o da emzirmekten ve lohusalıktan sanırım
MinikOsman Hayal-Esra30 ateşin varsa göğüslerin mastit olmuş olabilir ama sıcak basması yaşıyorsan lohusalıktandır