MerveBagli Hanımlar 1 aylık bebeğim gün içinde bir iki kez emerken memeyi reddediyor ama bir taraftan da emmek için ağlıyor çabaladıkça da ağlama krizine giriyor bunu yaşayan var mı neden böyle yapıyor?
MerveBagli beybiliboy Gazı da çıkıyor ama günde bir iki kez gazı çıksa da böyle yapıyor doymayınca da uyumuyor saatlerce
-erCansu- MerveBagli sütün cok akiyor olabilir mi onada sinirleniyo olabilir.. benim oglumda 1 aylık aynisini yspiyor tepiniyor elleriyle itiyorr buyuk bi ihtimal benmki gazdan yapiyor.. nekadar cikartsada bitmiyo gazı
dlekturann Benim bebeğimde 1 aylıkken yapıyodu onu memeyi reddedip çok ağlıyodu çok çektim bende ağzında pamukçuk çıkabilir dikkat et bide göğüs pedi kullanıyosan o koku yaptığı için reddediyo olabilir biberon veriyosan onun için reddediyo olabilir bunlara dikkat et çocukların dönem dönem böyle değişik huyları çıkıyo biz 3. Aydayız sürekli farklı şeyler çıkıyor 🙄
MerveBagli dlekturann Pamukçuk hiç olmadı çok şükür. Göğüs pedi ve biberon da kullanmıyorum niye böyle yapıyor çözemedim. Allah kolaylık versin size de