hiraveannesi Merhaba sevgili anneler 3 aylik olduk daha yeni bebeğim surekli kucak istiyor ama surekli yere bırakamiyorum oyuncak beşik hak getire🙈 sizde durumlar nasil?
BhtrOlcay_ hiraveannesi aynı sorun bndede var yalnız hiç durmyo hep kucak istyoo gezdirin bni dyoo kucğa alınca öne dğru gdyoo
Asklepios hiraveannesi 3 ay 2 günden bildiriyorum 😌 bizim de aynı. Bıraktığım an bağıra bağıra ağlıyor 😂
damlamirhat hiraveannesi 3 ay 11 günlük alıştırmadım şükür kucağıma arada alıyorum yatak odası salon arasında gidip geliyoruz eskisi gbi uykuları yok ama bunada şükür 🤲🥰
Harvicell hiraveannesi aynı ben😩temizlik yemek hiç bir şey yapamıyorum eşim gelince onunla yapıyoruz birde meme reddimiz var 😩😩
hiraveannesi Harvicell ayy allahim ya hemen duzelir insallah canim benim neden reddediyo ki süt az geliyo diye mi 😔😔😔
hiraveannesi BhtrOlcay_ allahım tipkisinin aynisi mi olur yaaa valla ellerine saldirmak icin dislerimi kasiniyo ki simdiden 😐🙈
damlamirhat Yasos kaç gündür yapmıyor ve anne sütü alıyorsa 10 gün yapmaması sorun teşkil etmiyor canım
hiraveannesi Yasos canim 1 cay kasigi zeytinyagi iciriyorum ben kimyasal fitil koymaktansa dogal zeytinyagi daha mantikli geliyor hemen yapiyo 10 dk surmedi
hiraveannesi damlamirhat aynen canim bizimde maksimum 20 dk inanir misin benimkide alistirma degil 1 gunde kucak delisi oldu 1 gunde 😐
Harvicell hiraveannesi hayır sütüm aynı değişiklik yok. Parmak emmeye başladı bu ara ondan diye düşünüyorum .
aytiii hiraveannesi 3 ay 5 günlük. Son 15 20 gündür yerde yorgan üstünde takılmaya çok alıştı çok hareketli kucaktansa yerde durmayı daha çok seviyor. 2 hafta oldu dönmeye başlayalı.
Song aytiii ahhh keske bızımkı de ogle olsa boroz gıbı boynunu kaldırıp ettrafa bakıyor sureklı kucagımda
BhtrOlcay_ hiraveannesi damakları sertleştiğinden devamlı elleri ağzlarndaymış bide iki elinide ağzına skuyo mideni blndrp kusuyo :)
Ciftcililos hiraveannesi bende okuduğumda dedim ki bi ben değilmişim col şükür 🙈😂😂 pis pis demekten agzim uyustu artık 😒😁
yavuzselmmmm88 Kızlar bana da yardımcı olun 3 aylik 2 günlük bebegim ilk defa bu gece fışkırır şekilde arka arkaya 3kere küstü çok korktum ağladım neden olur bu kusma
Song yavuzselmmmm88 atesine felan sureklı bakın elını agzına goturuyorsa o da ogurme yapıyor ondan da kusabılır