Sezenkumsal92
21 aylık kızımla biz de dün başladık. İlk gün hep altına yaptı ıslaklığın rahatsızlığını hissedip tutması gerektiğini anlaması gerekiyor diye biliyorum.
Gece gündüzü birlikte kesmeyi düşünüyordum ama fikrim değişti gündüze tamamen alıştıktan 3 gün sonra geceyi de kesmek gerekiyormuş. Zaman ne gösterir henüz bilmiyorum ama dün gece bezledim, sabaha kuruydu bezi. Uyanınca hemen tuvalete götürdüm. İlk başarılı deneyimizi o oldu.
Gün içinde sürekli tuvalete gittik bekledik ama hiç yapmadı. Tuvaletten çıkınca altına yapmayı tercih etti🤦🏻♀️ Dünden tek farkı rahatsız olup çiş yaptım diye söylemesi oldu🙄
Kakasını yapacağını anlayınca hemen tuvalete gittik oraya yaptı bay bay yaptık su tuttuk biraz heveslendirdi sanırım sonraki çişi de tuvalete yaptı. İlerleyen saatlerde bir kaka kaçağı oldu salonun ortasına😂 koşa koşa geldi kaka yapmışım ben diye 🤦🏻♀️ Yarın ne bekliyor bizi bilmiyorum ama çok zormuş😂😂 Ben bu gece de bezleyeceğim. İlerleyen günlerde duruma göre gece de takmayı bırakırım diye düşünüyorum. Umarım hepimiz kolay atlatırız bu süreci, bu yoldaki herkese çok sabır diliyorum😊🥰