Ceylane 1prens_2prenses süt korumaz test yapin oncelikle. Normal sartlarda emzirenlerde olmama ihtimali oluyor 6 ayla 9 ay arasi. Kizim 6 ay 25 günlükken olmustum yani 10 gün once falandı. Bakalim bu ay olacak miyim duzenli oluyorsanız test yapın
Prensimoglm 1prens_2prenses canım süt korumaz her ihtimale karsi icin rahat olsun diyorsan test yap ama. Gecikebiliyor hormonlardan dolayı
ZeynepGdum 1prens_2prenses bundan önceki adet düzeniniz nasıl bilmiyorum ama benim oğlum 11 aylık ilk defa 8. Ayda adet oldum. Ama şuan çok düzensiz 45 günde bir oluyorum emzirme böyle duzensizlikler yaratabiliyor. Ama tabi test yaparsanız içiniz daha rahat eder.
1prens_2prenses ZeynepGdum daha önce de 2 gun falan geciktiği oluyordu hamile gibi degilim adet sancısı da var aslında olacak misim gibi bilmiyom
cansurellaaaaaaaa 1prens_2prenses hamile kaldıktan iki ay icinde sütten kesmeniz gerekşyor zehirleme diye bir sey olmuyor dedi doktorum bütün vitaminleri yararlı vitaminleri bebeğiniz emer karnındakine süt yaramaz ve gerilik olur
cansurellaaaaaaaa 1prens_2prenses üzülme lütfen iki ayın var ama 8 aylık bebeginde var ama hamile oldugunda belli degil rabbim istediğiniz zaman istediğiniz vakitte istiyorsanız eger versin zamansız kötü oluyor 😢
cansurellaaaaaaaa 1prens_2prenses benimde kızım emiyordu hamile kaldıgımda günlerce agladım nankörlük ettim istemedim oglumu rabbim saglıklı bir sekilde bana nasip etti onu cok sükür kızım ıkı bucuk yasında oglum bir aylık 🌷
1prens_2prenses cansurellaaaaaaaa 2 aya kadar belli olur zaten ne olup ne olmayacagi benim 3 tane cocugum var en küçüğü 8 aylik hem.emiyor karmakarisigim iste