Stellaa Bebeğini 8de gece uykusuna geçirebilen anneler dışarı çıktığınızda, misafirliğe gittiğinizde, tatile gittiğinizde nasıl yapıyosunuz? 8 çok ara ve erken gibi geliyo bana dışardan dönmek için. Siz nasıl yapıyosunuz her akşam 8de evde olabiliyo musunuz
Deletedmom896 Stellaa Dışarıda uyuyor eve geliyorum uyanır gibi oluyor karanlık odada üstünü değiştirip emzirip tekrar uykuya geçiyor geçmese bile 1 saat sonra muhakkak uykuya geçiyor
_ADA_ Stellaa oğlum dört yaşında sayılır başından beri saat 8:30 dedin mi uyumaya gideriz. Tatildeysek odaya gider uyutur arabasına koyar öyle çıkardım. Misafirliğe de gitsem misafirimde gelse uyku saati bellidir kalkar uyuturum. Şimdi kendisi diyor anne uyku saati diye. Nasıl alıştırırsanız öyle gider. Rutin oluşturduktan sonra size de zaman kalıyor çok rahat edersiniz.
Premsesliya Stellaa Benim kızım 5 aylık 10.30 dan önce mümkün değil gece uykusuna geçmiyor. 10.30 da mutlaka uyumuş oluyor.8 de uyutuyorum 30-45 dakika içerisinde geri uyanıyor
HazalOzan Stellaa ya gunduz cikiyorum eger saat 8 i gectyse pek cikmiyorum dışarı canm ama zaten disardaysam arkadaslarn dedgi gbi uyutuuyorm eve gelnce tekrar daliyo uykuya
Anne06_ Bebeğim 3 aylık en geç 8 ile altı buçukta uykuya geçiyor sabah uyanmasina ve öğle uykusuna göre değişiyor ama düzenli olrak en geç 6 buçukla 8 arasında uyumuş oluyor dışarıda isem bebek arabasında uyuyor zaten o saatte alıştığı için mızmızlanma ya başlıyor ve biberon destekli olarak emzikle uyuyor biberondan sonra emziğini veriyorum uyuyor eve gelince de karanlık bir odada üstünü altını değiştirip pispislayarak yine emzikle veya açsa biberonla uykuya dalmasını sağlıyorum misafirlikteysek de aynı şekilde devam ediyor
Stellaa Anne06_ teşekkür ederim ben de uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum ama en çok düşündüğüm konu evde olmadığımız zamanlardı çünkü eşim de ben de gezmeyi seviyoruz nasıl olacağını düşünüyodum bu şekilde ama dışarda uyuyup evde de devam ediyosa bebişler sıkıntı değil
Deletedmom896 Stellaa Gece uykusu daha derin oluyor malum uyansada tekrar uykuya geçiyor ki herzaman olmadığı için sıkıntı olmuyor ama sende korkma başla yoksa çok bunalırsın
Zezemeze Biz akşam bi yere gitmiyoruz, gündüz de genelde çağırıyoruz bize çünkü yattığı yeri yadırgıyor bebeğim.
AbrhamH Benimki gece 12den önce asla uyumaz. 8de uyursa 10da tekrar uyanıp gece 1 e kadar gene uyanık kalır. O uykuyu gece uykusu olarak algılamıyo. Heleki 6da falan asla gece uykusuna uyuması mümkün değil. Sabah 6da kalkıyosa olabilir belki ama diğer türlü imkansız