Esilanur Hanımlar köye geldik iki günlüğüne mama suyu almayı unutmuşuz iyice kaynatıp verebilirmiyim verenler varmı
Fatosyyn Esilanur canım doktorlar çeşme suyu ile öneriyorlar zaten içerisinde kireç olduğu için. Bebeğin vücudunun kireçede ihtiyacı var benim bebeğim de doğduğu günden beri mama ile besleniyor 1 ay satın su ile yaptım doktor çeşme suyunu tavsiye etti
PonciKom Esilanur 6 ay e bebek suyunu kullandım sonra hep çeşme suyu kullandım çeşme suyunu kaynatıp termosa koyuyorum
tospikinannesiii Esilanur Esilanur kaynatıp soğuduktan sonra kullanıyorum bende bı sıkıntı görmedik bu konuda ☺️
Duygusm Esilanur Kaynatıp kullanırsanız içindeki bakteri vb şeyler ölmüş olur ama başka zararlı maddeler varsa onlar kalır. İki gün için sorun olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan sürekli kullanmamak.
AybarsMomy Esilanur ben hep çeşme suyunu kaynatıp veriyorum 2 aylık bebeğim. Bi sorun yaşamadık biz yani ben bebek suyunu gereksiz buluyorum ya 🤷🏼♀️
Pelo_00 Esilanur iyice kaynatınca bir şey olacağını sanmıyorum ben arıtma suyu kullanıyorum kaynatıp soğuttuktan sonra bebeğimin mamasını onunla yapıyorum.
Pollyn- Esilanur ben direk cesme suyu ile yapıyorum kaynatmıyorumda . Arada kaynattığımda oluyo gerci ama agirlik normal
GoGirl Esilanur ben her zmana su kaynatip veriyorum hic bebek suyunalmadim 2 cocugumda da doktor bunun daha saglikli oldugunu soyledi
Tugce89 Esilanur zaten çeşme suyu öneriyorlar tatlım kaynat bı kenarda dursun bn hep öyle yapıyorum iyice kaynatıp mama yapınca ilitiyorim