Dorukmeltem Merhaba anneler ; Oğlum 3 ay 19 günlük yavaş yavaş oturtmaya başla diyor çevremdeki herkes ama ben korkuyorum sizin görüşleriniz nedir bu konuda sağlığı açısından bir problem olmaması için biraz daha beklemeli miyim ?
GoGirl Dorukmeltem 4 aylikken kucagimda oturdu 5 aylik destekli tam 6 aylikken desteksiz oturdu.youtube da osman gonulal var ay ay gelisim cok guzel anlatiyor ondan da bu sekilde dinlemistim doktorumuzda boyle soyledi
Mrvzyp Deletedmom16 denemeyle olurmuki bunun gelişimi var daha çok küçük kendi oturuyormuş zaten zamanı gelince
Mucizemveben90 Biz 4 bucuk aylıgız 4.ayda başladık kucakta oturtmaya yada kendımıze yaslıyoruz önümüze oturtuyoruz
Deletedmom348 Dorukmeltem Biz 5 buçuk aylığız. Doktorumuz 6. Ayda destekli oturmaya başlıcaz o da 20 dk her gün dedi. Banada dediler birçok şey de diyorlar.doktora soruyorum hemen. Veya aklıma yatmıyor bazıları sormaya bile gerek duymuyorum. Ama öyle bir söylüyorlar ki bildiğinden şaşar insan
Seydameva Dorukmeltem bebeğiniz istekliyse oturtun benim kızım 3.5 aylık kucağımda 4 aylık günde 10 do destekli (ki bunu drlar da öneriyor) 5.5 aylıkken tamamen desteksiz oturuyordu bebekler bizlere ne yapmak istediklerini neye hazır olduklarını bir şekilde gösteriyorlar zaten 🥰
UraSsmom Dorukmeltem 4 ay 6 günlüğüz kucağımda oturuyorum. Aslında kendileri bizi yönetiyor doktora da danışın tabi ama kucakta oturabilir istiyorsa kısa süreli.
Wolverine Dorukmeltem herşeyin vakti var ay ay bir beceri kazanıyorlar zaten şuan küçük zamanı gelince oturabileceğini zaten farkettirecek. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın bence
tospikinannesiii Dorukmeltem Üç aylıkken kısa kısa kucakta destekli oturtmaya başladım kalça ultrason undan sonra desteksiz oturtmaya basladim. Başını kendi tutabiliyorsa benim görüşüm destekli oturtabilirsinjz. Tabi yinede siz bilirsiniz
Bhrrzgr Dorukmeltem her ay kontrole götürdüm bebeğimi ve doktor her seferinde kesinlikle 6.aydan önce oturtmayacaksın dedi. 6.aydan itibaren destekli oturtmaya başladım
Song Dorukmeltem benimki de delı gibş oturmak istiyot kucagımda biraz tutuyorum bırsksam oturacak 🤣doktorlar bekleyın dıyot