Mavikus Kızlar bugün saçımda baya sirke oldugunu gördüm nasıl bulaştı hiçbir fikrim yok ne yapacagım nasıl gececek hangi ilacı almam lazım gün içi neler yapayım bilgiiiiii verinnnnn😒😒😒🙏🙏🙏
Sevimli Mavikus kesinlikle lavanta yağı . Banyodan sonra saç diplerine sürün tarayın kokusuns ölüyorlar ve çoğalmıyor
Sevimli Mavikus hamileyken saçımda olmuşdu . Antibiy şampuanından başka bir şey kullanamıyordum bebekden dolayı. Oda hiç fayda etmedi. Sonra lavanta yağını duydum aldım 3. Sürmem de bitmişdi .
VERA19 Mavikus Boyamakla çok iyi yapmışsınız.Annem mesleğinden dolayı bit sorununu çok yaşadı. tüm ilaçları denedi hiçbir şey fayda etmemişti.Dipten saçlarını boyattı bir iki kere çözümü öyle buldu yavaş yavaş temizlendiler saçından🙏🏻
gulsahbaydemir Mavikus telli bit tarağı çok iyi hatta bime gelecek, boyamakla iyi yapmışsınız boya öldürüyor.
Mavikus VERA19 öylemi bende bilmeden din boya yaptım bugün bit oldugunu öğrendim dezenfektan döktü kaynanam ne kadar dogru bilmiyorum 🙏
PelinKaraca Mavikus petrol ofisi benzinci o yerlere sorabilir siniz. Ama köylük yerlerde daha çok bulunuyor.