Merhaba Alerjik bebek anneleri.
bebeğim 3 ay 26 günlük.
17 Temmuz kakada kan ile doktora gittiğimizde alerji olduğunu süt ve yumurta ürünlerinden uzak durmam gerektiğini söyledi doktor 3 hafta sonra kontrole gel dedi. O süre zarfında kaka gürültülü yeşil mukuslu ve çok sıvı sırtına çıkan çokfazla kaka yapıyordu sonra domates kuruyemişler tavuğu da çıkardım diyetten derken düzelme olmadı sonra alerji doktoruna gittik test yaptı susam çilek yumurta salatalık hamur işi saırmsak soğan benzeri şeyleri de çıkardık diyetten ve düzelme olmadı 10 günde en sonunda zeytin hurma ve patatesle geçirdim kaka sarıya döndü gürültü azaldı ama mukus geçmedi doktor yavaştan açalım dedi diyeti çünkü on günde 80 gr almıştı. Makarna yiyebilirsin dedi yedim üç öğün birer tabak kaka yine çok mukuslu sıvıya döndü. Sütümde zar zor yetiyor. Bülent hocaya gidemiyoruz ve ne yapacağımı bilemeyip çıldırmak üzereyim ağlamaktan helak oldum eskiden sütüm taşardı sağar atardım buzluğa şimdi yetmiyor. Buzluktwki sütler alerjik içerikli olduğundan veremedik. Benzeri durumu yaşayıp Bülent hocaya gidenler neler yaptı neler yaşadı lütfen yardımcı olun çok kötü çaresiz hissediyorum kendimi😣😭😭😭