Nazirecan Merhaba hanımlar 4 aylık kızım var bugün aşıya gittik sonrasında sağlık ocağı Vegaferon damlayı verdi ama internette araştırdım pek içime sinmedi sizler kan damlası olarak ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz 🙂****
Deletedmom44 Nazirecan ben kullanıyorum kabız filan olmadı gaz filanda yapmadı ama içeriğinden dolayı değiştiricem yada bilemedim zararlı olan şeyi niye veriyorlar
Limonlusu Nazirecan bestiron kullanıyoruz gayet memnunum. Vegaferon kakasının rengini değiştirmişti bir de karın ağrısı yapmıştı bebeğim de
Hirasibel BeyzaLivaLeyla mrb bende bugun witamin ocean aldım ecza 1 fıs sık dedi emin olamadım saglık ocagınada sordum oda öyle dedi ewe geldım baktım içinde sıkmak içinde aparat varmış onunla kaç damla sıkıyorsunuz
Nazirecan Deletedmom44 bende anlamıyorum ki d3 verdiler içinde parapen var çocuğu huzursuz etti sürekli küstü değiştirdik rahatladı çocukta Şimdi kan ilacını bugün verdiler ama araştırdım oda zararlı bestrion alacağım ona iyi diyorlar
Nazirecan Hn-123 bestrion ilacın üzerinde 4 yaştan sonrası uygun diyor ama 4 aylık benim bebeğim birleyen olur mu acaba
Deletedmom14 Bende dün aynı konuyu sormuştum. Ferro, sidefer ,ocean,newwit önerildi .ocean alicam sanırım