2lokummannesiii Sağolsun biricik oğlum kafasıyla burnuma bir çaktı çat yaptı kırıldı mı çatladı mı nasıl anlayacağım 1 saat oldu hala sızlıyor. Ağladım ilk vurunca acısından gözümden yaş geldi.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Ay çok geçmiş olsun. 🙏🏻 Kırılsa duramazdın diye düşünüyorum. Morarır, göz altlarına dek. Hasar almış olabilir diye düşünüyorum.
Deletedmom63 2lokummannesiii 2 3 gün önce benim de 4 buçuk aylık kızım yanımda uzanırken elinin tersiyle gözüme bir vurdu sanki koca bir insandan yumruk yemiş gibi oldum aynı şekil hem sızlanma hem de diken gibi battı gözümün içinden yaşlar geldi artık daha sonra 20 25 dakika sonra geçti ağrısı 🎈
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ay inşallah öyledir ya o kadar acıdı ki yani anlatılmaz. Hani kavga ediyorlar yumruk atıyorlar ya izliyoruz tvde Rabbim bu nasıl bir acıdır öyle kavga edenlere acıdım resmen.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Burun kırığı berbat bir his yani yerinde oturamazdın eminim. Çevremde duyduğum bu dikkat et buz tuttun mu biraz?
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tutmadım o kadar kötü oldum ki direk oğlumu uyuttum yıldırdı beni bugün
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Çok acır be 🤭 Dikkat et kendine. Şişme,morarma var mı baktın mı?
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bakçam şimdi. Dokununca daha da acıyor. Başıma vuruyor acısı.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Bir fikrim yok inan 🥺 İnśallah kırık değildir. Ben incindiğini düşünüyorum.
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hala sızlıyor ya Rabbim öyle bir şey olmasın inşallah sadece incinmiş olsun 😭
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Burun kırılmışsa özellikle göz altı kısımları morarır dikkat et incele kendini
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yok tatlım 1 saati geçti olsa olurdu dimi hala ağrıyor ama
Mom19 2lokummannesiii aynen özellikle göz altları morariyormus bide şeklinde değişiklik var mı ağrı devam ederse isterseniz bı gidin film çektirin içiniz rahat etsin.