AkifeDemir_81 Merhaba anneler, Bebeğim 4 aylık oldu aşısı vardı rutin kontrolü de vardı 500 gram almış normalde her ay 1 kilo alıyordu. Normal mi aranızda böyle olan var mı?
Emir123ali AkifeDemir_81 bence benimkide bu ay az aldı bizde her ay 1 kilo alıyorduk ama bu ay az aldı hissediyorum eylül 15 kadar bol bol emzirmem lazım ama etrafa bakmaktan bu ay eskisi gibi çok emmiyor
birbulutannesi AkifeDemir_81 4 aydan sonra normal canım daha çok hareketlendikleri için seninki gene iyi almıs benim ki 3400 doğdu 4 aya kadar 1 kilo aldı 4.ayda 190 gram kafayı yiyordum sonra mantıklı düşününce rahatladım
AkifeDemir_81 Bir de emzirirken arada cekiyır kendini Güzel emmiyor etrafa bakıyor emzirirken çok bunalıyorum 😔
deryatoprak AkifeDemir_81 benımkı de 4.ay kontrolünde 500 gram almıstı ılk uc ay 1100-1200 gram almıstı ben de endıselenmıstım ama doktor normal oldugunu soyledı kılo alımı dusuyormus artık ayda 400 gramın altına ınmedıgı surece sıkıntı yokmus annesi merak etmeyin biz 5.ay kontrolümüzde 350 gram aldık dıye meme+mamaya gectık ama ona bıle gerek yokmus ılk 6 ay dogum kılosunu 2ye katladıysa sıkıntı yokmus aslında
goksukus Benimde ilk 2 ay çok iyi kilo aldı kızım. 3.ay az aldı. Çok bakınıyor az az sık sık emmek istiyor. 3350 doğdu. Şuan 6kg. Sağlık ocağı mamaya başla istersen dedi. Doktor ortalamada kilosu iyi dedi. Ne yapmam gerektiğini şaşırdım 😞