aybukemom Bugün burun akıntısı ve hapşırma 37 derece ateşi var girip mi oldu acaba ne yapabilirim hava değişimi mahvetti bizi bi kavruluyoruz bi üşüyoruz
Seydameva aybukemom biz de aynıyız 🤦🏻♀️ Bir hapşırıyor pat sümük mahvoldu bebeğim 😔 evde tedavi etmeye çalışıyorum kendimce hastaneler daha kötü 🥺
aybukemom Seydameva ıhlamur demledim verdim az önce ama çok içmedi bir iki yemek kaşığı kadar anca aklamda nane likon veririm biraz bizimkide öyle bi hapşırıyor sümükler aşşağı😐
aybukemom Seydameva tabi öylemçok şükğr ama nasıl giydireceğimide şaırıyorum klimada çarpar mı mesela
Pinars aybukemom ıhlamur az koyuyordum cezveye. Bi güzel demlendiriyodum. Alıştırma bardağına yarım çay bardağı ıhlamurum çok az normal su koyuyordum öyle verdim günde 2-3 kez. Doktorum bu şekilde söyledi
Seydameva aybukemom çarpabilir tabi ben hala neden böyle olduğunu çözemedim ev sıcacık e hava zaten yakıyor yani hu sıcakta bu hastalık neden hala anlamadım
aybukemom Seydameva ben geçen gece misafirim olunca klimada uyumadım pervaneyi açtım bu gece de klimada yattık haliylemikisi çarptı herhalde çünkü bnde biraz halsizim . Ama hava çok sıcak 42 derece burda yani bu havada rüzgar estimi o da çarpıyor sizin oratı bilmem tabi