Hepimom Selam, 17 gunluguz ozellikle geceleri beni yalanci meme gibi kullaniyor. yenidoganlar icin ortodontik emzik tavsiye ediliyormus. Internetten arastirdim ama gorsel olarak hangi emzik ortodontik anlamadim kafam karisti :( siz hangi emzikleri kullandiniz? Gorsel veya link ekleyebilir misiniz? Nuk ve bibs aldik biz kullanmadi.
Seydameva Hepimom biz oioi kullandık ama keşke hiç emzik almasaydı bıraktırmak o kadar zor ki 1 haftadır mahvolduk 😔
Seherliva29 Hepimom ben sizin durumunuzdayım gece yatana kadar kızımda beni yalancı emzik niyetine kullanıyor 5 tane emzik aldım hiç birini tutmadı en son plihips avent aldım onuda tutmadı bide bu kauçukları emzikler var anne göğüsünün ucu gibi silindir şevklinde olanlar internette araştırırken çok fazla olumlu yorumlar var ondan deneyeceğim
Seherliva29 Hepimom , emziğin bebeğinizin ağız yapısına uygun olan, diş etlerine ve dişlere yapılan baskıyı eşit olarak dağıtan, dilin doğru pozisyonda kalmasına olanak tanıyan ve damağa yapılan baskıyı azaltan bir yapıda olması demektir.