Drycyln Bebeğim 5.5 aylık. Evi süpürüyordum. Oda arkamda pusette odanın kenarında duruyordu. Başka odaya geçtim. Cat diye bir ses geldi. Bir baktım yüz üstü düşmüş. Nasıl oldu nasıl düştü inanın görmedim bile. Aşırı aşırı korktum. Hemen 10 dakika da doktora götürdük. Doktor her yerine baktı fiziki muayenesini yaptı. Herhangi bir sıkıntı yok dedi bizi gönderdi. Ama tomografi çekmedi. Ben çok korkuyorum. Bebeğim gülüyor. Hareketli . Ama travma etkisi kalır mı ? Allah bebeklerimizi korusunnn😥😥😥
Ballii Drycyln Dikkatli takip et canim. Gözlerde kayma,uykuya meyili veya kusması olursa götürsün tekrar. Travma etkisi kalmaz merak etme.
Ata0905 Drycyln çok geçmiş olsun herhangi bir yere emniyet kemeri bağlamadan ayrılmayın yanindan saniyelik oluyor 🌸
Salihabebegim33 Hiiiç bisey olmaz ferah ol annesi, biz de tecrübeli olduk 5 aylık bebeğim 1 hafta da 2 kez hem beton zemine düştü 1 metre mesafe ile yüksekten, hem de kafasını vurdum
Denizanne 5.5 aylık çocuk dönmeye hareket etmeye meyillidir bi dahakine emniyet kemerlerini takmanızı öneririm geçmiş olsun miniğe 😊
Salihabebegim33 Sadece göz hareketlerine bak kusma da olmamış ise doktor da anormal bisey bulmamış ise endişe etme inseAllah. İlk 2 saat uyutmadıysan sen zaten gerekli tedbirleri almışsın
yedamerve Puset yerdeydi sanırım çok alçak bir mesafeden düşmüş 1 karış bişey . Bişey olmaz ama tabiki garip bu durum sezerseniz tekrar götürün
Drycyln Herkese tek tek teşekkür ederim. Çok şükür suanlik bir şey yok. Sadece çenesi yara oldu. Ama gayet hareketli canlı. Allah’ım bebeklerimizi sen koru. Emniyet kemeri konusunda çok haklısınız. Artık pusetine asla koymam :(