Dmtsrbdk Merhabalar, bir aylık kızım var. Gaz sancısı çekiyor. Biogio ve Zinco kullanıyoruz ama çok etki etmiyor. Önereceğiniz başka bitkisel şurup yada damla varmı? Bu arada mama ile besleniyor.
Oyku-59 Dmtsrbdk sap siplex kullanım ben canım iyidi şimdide aguline şurup kullanıyorum gerçekten işe yaradı
Iris Dmtsrbdk benim kızım doğdu doğalı aşırı gazlıydı nurse harveys kullandım çok iyi geldi şuan çok nadir kullanıyoruz benim kızımda 1 buçuk aylık
SheShines Sab Simplex kullanıyoruz biz. Sancıları azalttığını 4 cü gün kullanımında gördük. Ve bebek rezene çayı kullanabilirsin.
Aksumervenur Selinsak sabah öğlen akşam veriyorum. İlk 2 ay 8 er damla verdim. 3 ve 4. Aylarında doktorum dozunu arttırdı 15 damlaya kadar veriyorum. Çok şükür rahatlatıyor.
Selinsak Aksumervenur anladım bizde bu zamana kadar sab simplex aldık bugün aldım nurse bende o şekilde deniyeim bizde 3 ay 22 günlüğüz
Goktug1651 Aksumervenur nurse harwey damlayı mı sabah ogle aksam 8 damla veriyorsunuz.bana günde 20 damla dendi cok geldi o yüzden sabah aksam 10 damla veriyorum cokda rahatlatmadı gibi biraz rahatlattı bebeğimi
Goktug1651 Iris dozajını nasıl yaptınız eczacım günde 20 damla dedi cok geldi gözüme o yüzden sabah aksam 10 damla veriyorum ama fazlada fayda etmedi az rahatlatıyo bebeğimi
Aksumervenur Selinsak inşallah şifa olur. Bir de saf zeytinyağı ile karnına ve poposuna mesaj yapın daha çok rahatlıyor bebekler
Selinsak Aksumervenur inşallah çok teşekkür ederim. Masaj sürekli yapıyorum ama z. Yağ ile denememiştim öyle de deniyeim. Bugün kullandık nurse çok rahat uyuyor
Aksumervenur Goktug1651 biz ilk 2 ay 8 damla, ondan sonra 15 damlaya kadar çıktık. Doktorumuzun tavsiyesiyle. Hamd olsun bize iyi geldi. Bebekten göre değişiyor belki de
Goktug1651 Aksumervenur sabah ögle aksam tok karna 8 damla ve her damlayı yuttuktan sonra.tek seferde sekiz damlayı yutturmadınız anladıgım bu sanırım.kusura bakmayın bu ara kafam fazlasıyla dolu lohusa psikolojiside var anlayışım sıkıntılı ondan defalarca sordum
Aksumervenur Goktug1651 bir damlayı yutacak sonra ikinci damlayı onu yutacak üçüncü damlayı. Böyle sekiz kere. İyice yutmadan verirsen hem tükürür hem de fazla gelir.