MiracAlpinveUmutunAnnesi oglunasik1anne 2 yaşından beri ögle uykusu nadir uyuyodu canım 1 aydır hiç uyumuyo
Zeynep11 oglunasik1anne aslında sizin bıraktırmanızla olacak iş değil kendi bırakması lazım. Öğlen uykusu çok yararlı çocuklar için
oglunasik1anne Zeynep11 Evet orası öyle tabiki de haklısınız . Akşam da 10 da uyuyor uyumamazlik yapmıyor aslında da . Hani ne biliyim belli yaşa kadar falan diyorlar ya
oglunasik1anne Zeynep11 Ben bıraktırmak istemiyorum aslında . Sadece belli bir yaşa kadar olması gerekiyormuş sanırım ogle uykusu o yüzden sordum.
Zeynep11 oglunasik1anne vallahi elimde olsa tekrar alıştırmaya çalışırım öğlen uykusuna 😅 şimdi öğlen uykusu uyumadığı için akşama doğru çok sinirli oluyor
oglunasik1anne Zeynep11 ☺️ Uyumayinca uyumuyorlar doğru . Normalde uyuyor ama yanına biri geldiği zaman çocuk uyumak istemiyor zorla uyutuyorum onu da akşam çekilmez bir çocuk oluyo çünkü hiç durmuyo canını yakmaya basliyo belli bir saatten sonra .
MiracAlpinveUmutunAnnesi oglunasik1anne oo olmaz mı mahvoluyoruz ikimizde hele aksam 7 den sonra asla durmuyo uyutsan uyumuyo 9 da 10 da uyuyakalıyo ama sabahda 8 de uyanıyo gece devamlı uyanıyo
MiracAlpinveUmutunAnnesi oglunasik1anne ay evet gece 2 lere kadar ayaktaydık uyusada uyusam diyodum simdi maşallahı var ama bu seferde gunduz uyumuyo 😂
oglunasik1anne MiracAlpinveUmutunAnnesi 😀😀😀 zaten biri olsa biri olmaz illa ki 😀 benimki gece uyuyo çok şükür bir kez uyaniyo sadece