deleted2310 Mervea banada ilk kuruyemiş ve çikolatayı yasaklamıştı sonra onlardan olmadığını anladık keşke sadece onlar olsaydı herşeyin içeriğinde süt var ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sizin elinizde bir liste falan var mı
Mervea deleted2310 liste vardı sinirlenip attım süt ürünleri komple yasak kahvaltıda çok zorluk çekiyorum diğer öğünler bi nebzede olsa daha iyi hazır paketli gıdalar tüketmeme özen gösterin çoğunluğunun içinde peynir suyu bulunuyo buna makarna dahil bana kendin yap dediler
Humakusum Sltn yok bizimkiside inek sütü alerjisi anne sütünü kesmicek eğer bu 2 haftalık inek sütü diyetimde hala kilo almadıysa mama takviyesine başlanıcak sadece biraz anlatamamışım bende 🙁
Sltn Humakusum he tamam o zaman ya bende böyle direk sutten kesen doktorlara denk geldim anne sütünden mahrum kalan bebek olunca yazma gereği hissediyorum o yüzden yazdım cnm😊
Mervea deleted2310 tereyağı süt yoğurt peynir kaşar margarin krema bunları barındıran hiçbirşey tüketmiceksiniz hazır paketli gıdaları alırken bunlara dikkat edin çoğunluğu yenmiyor zaten
deleted2310 Mervea onlar en kolay bilinenler ama dediğin gibi yapacağım mecbur her ürürnün içeriğini kontrol edeceğim
Cananccc deleted2310 benim oğlumun yüzünde ve kulak arkasında var dr egzama dedi krem verdi ne testi istemememiz gerekiyor dr çok da önemsemedi sanki
deleted2310 Cananccc gaitada kan testi istemen gerekiyor ama her egzama alerji belirtisi olmayabilir takip edin kakada kan fışkırarak kusma kilo alamama gibi belirtiler varsa test isteyebilirsiniz