yunusbusvik2011 Kızlar 3 aylık oğlum hep sol tarafına yatıyor. Kafası yamuk. İlerde düzelir mi kendi kendine? Ne yaptıysam sağa yatıramıyorum. Boynunda herhangi bir problem yok çevirebiliyor ama sağa yatmak istemiyor.
Aselinannesii6 yunusbusvik2011 kendi kendine dönmeye başladığı zaman düzeliyor benimde bebegimin arkası düz gibiydi sonra yan yatmaya başlayınca kendi düzeldi
Deletedmom414 yunusbusvik2011 sağlık ocağındaki hemşire sürekli sağ sol değişritip yatır demişti. Neden diğer yana yarmıyor acaba
Buse97 yunusbusvik2011 arkasına sürekli yastık felan koysan olmaz mı acaba dönemese . Benim bebeğim de sürekli düz yatiyodu düz kafa yastığı aldım birazcik fayda etti gibi istersen bi o yastıklara bak canım belki işine yarar
tosbikyanak-ela- yunusbusvik2011 benim kızımında yamuktu doktorumuz 1 yasına kadar düzeltebilirsen düzelir yoksa kalır benim kızımında yamuktu kaldı demişti. Yastığının Altına sol tarafına meyilli yatması için destek koymustum ben sağına dönemiyordu 3 ay öyle yatırdım sonra düzeldi şükür
Kuzeyim22 Benimde tam tersi sağda oluştu yamuk sola yatıramıyordum ama kolayını şu şekilde buldum ne tarafa yatmasını istersen o tarafa özellikle kırmızılı canlı renkli oyuncak bağla veya as beşik kenarına şimdi düzelmeye başladı benimde 3 ay 2 günlük
Deletedmom414 yunusbusvik2011 bilmiyorum onla mı alakalı ama gece mamaya kalktıkça sağ sol değiştiriyorum derin uykuda oluyor zaten. Gece denedin mi
yunusbusvik2011 Buse97 yastık koyuyorum yine istediği yöne çeviriyo ve o yönde yastık olduğu için de burnu kapanıyor. Nefes alamaz diye korkuyorum
Kuzeyim22 Buse97 bende kullandım düz kafa yastığı ama Bi tarafta oluşan yamukluğa yaramadı bana yaramadı yani benimde sağ taraftaydı
Kuzeyim22 Ve sürekli aynı tarafa yatırma düzelmeye başlayınca Bi sağ Bi sol bir sırt üstü vs ben öyle yapıyorum rahatım şimdi
yunusbusvik2011 Deletedmom414 emzirirken iki yönde de emziriyorum herhangi bir problem olmuyo yatarken sağa çeviriyorum kafasını uykuya dalarken yine sola ceviriyo
e_ckucukunal Bi bez koyuyordum bende ilk dogdunda hep sola yatardı kulağı mı agrıyor acaba sıvıda olabilir
1prens1prensesannesii yunusbusvik2011 bizim de aynı hep sola yatıyor 3 ay 22 günlük.. Doktora sordum sağ sol yatırmaya çalış ama sorun etme birşey olmaz kendiliğinden düzelir dedi.. Son 10 gündür felan sağa yatmaya çalışıyor kendisi dönüyor
yunusbusvik2011 e_ckucukunal hemşire de diğer yöne yatırmaya çalış dedi. Çalışıyorum ama her çalışmanın sonucu başarı olmuyo😃
frambuazliturti yunusbusvik2011 benimde sürekli sağa yatmak istediği için arkadan o tarf düz oldu. Çok kafaya taktım çünkü ilk doğduğunda kafası çok güzeldi. Doktor endişelenme beyin büyüdükçe kemikleri açıyor düzeliyor ama sen yinede diğer tarafa yatırmaya çalış dedi. Hala diğer tarafa yatmakta inat ediyor. Düz kafa yastığıda hiç bir işe yaramadı bende
yunusbusvik2011 frambuazliturti düz kafa yastığının amacı kafanın arka kısmına çıkıntı oluşturmak bence. Çünkü ben şiş bir yastık bile koysam kafasını istediği yöne çeviriyor düz kafa yastığıyla hayli hayli çevirir.