Sherlocki Kızlar sabah 11 den beri daha şimdi uyutabildim bazen çok güzel uyuyor 43 günlük daha ama bazen de sürekli emmek istiyor emziriyorum her istediğinde Memede uyuyor yatırıyorum kalkıyor. Bugün 5-10 dk uyudu Gaz sancısı desem memede sesi kesiliyor kucağa alınca susuyor ama yatırınca uyanıyor hemen Her gün bu şekilde değil tabi haftanın 2-3 günü böyle devam ediyor Acaba sütümmü yetmedi dedim mama verdim 60 cc yok yine uyumadı Çişli kakalı bez sayımız gayet iyi Sıkıntı nerde bilemedim gerçekten stres oldum Sürekli emdiği için daha göğüsleim dolmuyor bile acaba doyuyormu doymuyor mu diye düşünüyorum
Mrv27 Sherlocki stres olma yeni dünyaya alışmaya çalışıyor bezi sımsıkı ıslak pluyırsa doyuyordur yarım kundak yap öyle uyutmayı dene gazı olduğu içinde uyanıyor olabilir
Sherlocki Mrv27 bezlerimiz çok şükür günde 7-8 kere çişli oluyor. Bazen üst üste çiş yapıyor kıyafetleirne taşıyor ama nedne böyle oldu anlamadım gerçekten Uyumayınca acaba doymuyor mu moduna giriyorum
Mrv27 Sherlocki uyur canım ama sabır işi o mümkün oldukça sessiz ve loş bir odada emzir kalın perden yoksa siyah fon kartonu yapıştır daha çok küçük senin kokunu istiyor bıraz daha zaman ama kundak en iyisi dene derim elleri hareket etmiyor uyandırmıyor kendini