Lalin Meltemgunturkun ben evde yapmaya üşendiğim için juico markasının hazır olanlarını içiyorum. siz üşenmezseniz sitesinden bakıp yazan içeriklerden ya da buradaki tariflerden yapabilirsiniz. https://www.google.com.tr/amp/s/www.aysetolga.com/hizli-kilo-vermek-icin-25-detoks-icecegi-tarifi/amp
Tuba Meltemgunturkun 1 litre su, 2-3 tarçın çubuğu, 1 elma, 1 limon, 5-6 tane karanfil tanesi, bir tutam karabiber ve yeşil çay. Bunları tencerede kaynatıp gün boyu içiyorsun.
pitircik2019 Meltemgunturkun yoğurt + kabak tavsiye ederim. Diyetisyen Nilay keçeci tarifidir. Ben zamanında bununla 3 günde 4 kilo verdim. ☺️
pitircik2019 Meltemgunturkun 2 kabağı rendeleyip yağsız tava da öldürüyoruz. Sonra yoğurt ekliyoruz. 2 adette ceviz. Öğlen ve akşam menüsü bu. Sabah için de yumurta peynir yeşillik vardı sanıyorum. Instagram da Nilay keçeci yazın detoks tarifleri var baya verdiriyor tavsiye ederim. Kendisine gitmek istedim de çok pahalı seans ücreti bana göre ☺️
pitircik2019 Meltemgunturkun sabredip yaparsan verirsin , ben ve iş yerindeki abla yaptık. Ben 4 abla 3 verdi ☺️