prensesannesi4 Kızlar 3 gün sora 4 aylık oluyoruz geçen ay 150 gram tek almıştı kızım çok üzülmüştüm bu ay henüz tartılmadık dört aylık bebek kilosu kaç olmalı sizin bebekleriniz kaç kilo ?
Buse62 prensesannesi4 dogdugu kilosunun 2 katına uluşması lazım diyolar 4 ayda burda kilo sormayın bence moral bozukluğu oluyor doktorunuza danışın yada saglık ocagında da bilgi veriyorlar
Emineyilmazz prensesannesi4 kimseyle kilo karşılaştırması yapma aylık kilo alımı az. Sütle besleniyorsa mama takviyesi yap derim
ElifAlmila55 prensesannesi4 bende 4 aylık bebek kilolarını duyma eğer az kilosu varsa daha cok moralin bozulur benim kzıım öyle çünkü yeni 4 aylık olucak 3 aylık kilosuna bile tam ulaşmadı. Başka bebeklerin kilosunu düşününce moralim bozuluyor. 4 aylık bebk kilosu 6500 ve üzeridir bence 😔
Mom987 prensesannesi4 her bebek için farklıdır ama kilo alımı azalır 4 ayda hareketlenme olduğu için 400 500 600 gram gibi alıyorlar daha da az alabiliyorlar bu aylarda.
prensesannesi4 ElifAlmila55 benim de geçen ay kızım hiç 150 gram tek almıştı mama içmiyor uykusunda zar zor veriyorum çok üzülüyorum :(
dios_gokta prensesannesi4 canım merhaba benım oglum 4 bucuk aylık 6350 ınan mama ıle beslendıgı halde 600 gr almış sma mama kullanıyorum bıde ıyı kalıtelı mama dıyorlar 2850 doğdu aylık 500 400 gr alıyor canımı slkıyomuyum hayır! Saglıgı yerınde 4bucuk 5 aylık bebek ne yapıyorsa hal hareket yapıyor sağlıklı ve zekası yerinde kilo alınır verilir slkma canını 😘
miracinnannesii prensesannesi4 verdgn mama yaramıyor demek ki degştr bence baska bi mamayla devm et yoksa mümkün degl o kadar az alması
Defneozlem prensesannesi4 ben burada bebeğin günlük değişimlerinden okumuştum 4 ayda 2 katı olması gerekiyor yazıyordu
prensesannesi4 dios_gokta çok şükür benim kızımın da 3 hafta erken doğmasına rağmen hareketleri falan iyi sağlığı yerinde sadece hiç bi türlü mama içiremiyorum kilo alımı az
Duruckl dios_gokta hipp mamada cok guzel ve kilo aldirisi da guzel bende sma kullanıyordum kilo alamaduk hippe geçiş yaptim.daha ilk doğduğunda kulaniyordum hipp
Dumanzeliha Mamayı içmek istemiyorsa mamanızı değiştirmenizi öneririm ben çünkü ne alsam içmedi kızım sma çok sevdi ama güzel içiyor diğer mamaları ağzıma sürmek istemiyordu. Bütçenize uygun başka bi mama denemenizde fayda var
bir_pasa_annesi prensesannesi4 benim bebeğim su an 5 ay 9 günlük 4 aylıkken asıya gittik 7300 gr dı cnm simdi kaç bilmiyorum
Aci prensesannesi4 canim 150 grm az almis bi doktorunla gorus ona gore mamaya baslarsin ama sakin diger bebeklerle karsilastirma yapma mesela benim moralim bozuluyor 8 kilo olan bebek bile okudum yani ben burda benim kizim da az aliyor persentil tablosuna bak orda 4 aylik bebek en az kac kilo olur diye yaziyor zaten ona gore karsilastirirsin ama sen mamaya basla ya bi doktora gidip
ElifAlmila55 Aci aynen benimkide öyle 3 aylık kontrolüne gittiğimde 5500 olmuştu 1 ayda 450 gram almış dedi doktorum ve bu çok alt sınırmış çok üzüldüm böyle olunca üzülünce sütümde azalma oldu meme reddi yaşadım ve kızım her emdiğinde fazla fazla kusuyor🤦♀️