Mutlu1anne Bebekler kaç aylıkken uzun uyuyacak? Mesela 6-7 saat. Sizin bebeğiniz ne zaman uyudu tecrübeli anneler 🤗
Es234 Mutlu1anne o bebek ten bebeğe değişir benim ikizlerim var kizim 1 yaşında düzene girdi oglum 3 yaşında
2412020 Mutlu1anne ay dönüm noktası genelde Benşm kızım 7. Ay itibari ile akşam uyuduğunda 6-7 saat aralıksız uyur oldf sonra emmek içiN 2-3 defa kalkıyor.
asyasare Mutlu1anne bebegine gore degisiyor gercekten. ben sansli annelerdenim sanirim. 2 aylik oldugunda 5 saat uyumaya basladi kizim. zamanla artti. 4 aylikken 7-8 saat uyumaya basladi. gece 11 de uyudugu icin neredeyse sabaha kadar uyumus oluyordu. 5. aydan itibaren aksam 9 sabah 7.30 deliksiz uyumaya basladi suan 7 ay 24 gunluk hala duzenimiz ayni
katree asyasare darısı bize olsun maşallah 🤗 peki 45 günlükken uyandırıyormuydunuz emmesi için? Yoksa kendi ne zaman uyanırsa mı emiyor?
asyasare katree ilk 40 gun alarm kurup besledim cunku 21 deger sarilikla hastanede yatmistik psikolojim bozuldu neredeyse. ama 40 indan sonra bir daha ellemedim ne zaman uyanirsa o zaman emzirdim ya da mamasini verdim.
katree asyasare bizde hiç sarılık olmadı şuan 45 günlüğüz, bazı geceler 4 saat uyuyor, uyandırıp uyandırmama konusunda krarısızm. Kimi diyor uyandırırsan alışır hep uyanır, kimi diyor beslenme açısından uyandırmak gerek??
asyasare katree 4 saat normal canim uyandirma bence. tabi doktorun dahs iyi bilir kilo aliminda gunduz emmesinde vs sorun yoksa elleme derim. doktoruma sordugumda gece sindirim yavaslar ve daha gec acikiriz demisti. bir de gece uykusunda buyuma hormonu cok salgilaniyor en az beslenmek kadar onemli demisti. bebeginizi en iyi siz taniyorsunuz tabi