Elooo Kizlar Merhabalar, 5,5 ayligiz ve sol gozumuzde kayma var ne zaman gecer gecer mi doktora gitmelimiyiz
Papatyaseverrrr Elooo kendiliginden geciyor mu bilmiyorum ama su an birsey yapabilceklerini sanmam koltuk altindan tutmamak lazim bildigim kadariyla o yuzden oluyor
Purely Elooo omun için zaten direk göz doktoruna gidin bende yokmuş ama eşimin 3 aya kadar şaşılık varmış oglumda da oldu hatta çok korktum devam edecek diye doktor 3 ay sonu biter hide göz muayenesi olur korkun biter dedi. Cidden 3. Ayda azalarak bitti ama yinede gittim göz doktoruna bir damla veriyor 20 dk bekliyorsun o sırada göz bebekleri buyuyo bebeğin sonra doktor kontrol ediyor. Katarakt bile belli oluyormuş öyle. Hemem gidin bence zaten bisey çıkmazsa diğer muayene 2 yasta
Arzu93 Elooo 1 yaşına kadar yalancı şaşılık oluyormuş bebeklerde burun kemikleri tam oturmadığı için bende 6 aylıkken götürmüştüm böyle demişti doktor geçmezse bir yaşında getir demişti geçti çok şükür
Asyaaihsnser Tabiki gitmelisin 3 aydan sonra gözde kayma ve şaşılık geçmeli zaten 3 ay da göz muayene edilir
Ggdefne Elooo yönlendirmesi lazımdı .3ayda şaşıldık katarak kontrol ediliyor doktorunuz da cihaz mı var nerden biliyor
Ggdefne Elooo bAnadA göz muayenesi çok saçma geliyordu ufacık çocuğa nasıl muayene yapacaklar diyordum bizden önce bir bebeği getirdiler gözünde katarak çıkmış ve Ameliyat dedi doktor götür canım sen nolur ne olmaz
reyhann51 bizimde 5 aylıkken özel hastane gittim cocugun gözünde bisey yok dedi ve ben farkındaydım kayma olduğunu ama bisey yok dedi biz ona güvenerek başka hastane gitmedik 1 2 ay sonra çiftimizde kayma olduğunu ve gözlük kullanacağını söyledi şimdi 22 ayligiz 6 çi ayından beri gözlük kullanıyor tabiki taktirmiyir çıkarıyor sürekli
Elooo reyhann51 Şaka gibi Allahim sinirlendimmmm gercekten saglik sektoru cok riskli iyice arastirmak gerek ama bilemiyosun malesef