Ggdefne Geçen ay eller agzındaydı şimdide parmaklarını tek yada hepsini ağzına sokmaya çalışıyor doktor 4ayda geçer dedi ama geçmedi sizde de aynı mı durum açta değil hep Ağzında uyurkende baş parmağını emiyor 🙃
aksu5334 Ggdefne 5 ay 23 günlük öncesine nazaran daha az elleri ağzında tamamen bırakmadı hala ve bazen iki elini birden sokuyo sinirlenince🙈
tevazu Ggdefne bizde aynıyız canım ellerni keşfediyor ya, daha çok ağzına sokuyor. bi ara dişten şüphelendim😅 + emzik emmeyen yavru bu ay emzik emmeye başladı elini emiceğine emziği verdim emdi. ki kusuyodu normelde
210420 Benim ki de aynı parmaklar sürekli ağızında 4 ay 10 günlük aynıyız hergünü ayrı endişe ne zormuş annelik
Ggdefne tevazu iyi yapmışsın bi yansında iyi birsey normalde emziksin uyumaz emzik düşünce ağlar şimdi ağlamıyor parmakla uykuya devam 😂😂
CankizimRavzam Ggdefne 8 ayliktan bildiriyorum hala ayniyiz bende eline kraker veriyom onu kemiriyor 😍😍 MASALLAH
CankizimRavzam Ggdefne gecen gun agzima tukurdu sipam 🤣🤣 hoppidi oynuyorduk havaya kaldirmamla cup diye agzima salya akmasi bir oldu 🤣🤣 salyasina kurban oldugummm 💘💘💘 MASALLAH
Brcnfrt Ggdefne biz de aynı 4 ay 10 günlük parmaklar sürekli ağzında aç olsun tok olsun. Bir kaç gündür ayaklari da dahil oldu 😅 durduramıyorummmmmmm😍