alyasarp0206 kızlar oğlum 3 buçuk yaşında doğduğundan beri ben keserim bir kere çok derin kesmişim tırnağını birdahada uzatamıyorum kestikçe sanki hep derinleşiyo nasıl uzatabilirim 🥺
Asklepios alyasarp0206 valla canım benim oğlan da 3.5 aylık bıktım her tırnak kesiminden cidden. Her kesimde yerinde durmuyo ve eti gidiyor.
Babylokum alyasarp0206 bende ellere alıştım da ayaklara cesaret edemedim bi türlü. 2 aylık ayak tırnaklarını hiç kesmedim daha
alyasarp0206 Asklepios canım dikkat et vallahi benim çok derin nerdeyse tırnağın yarısı yok çok üzülüyorum çok uzatınca ütten kesiyorum ama yinede düzelmiyo
Karpuzreceli Asklepios helede hareketliyse benımde oyle uyurken kesıyorum minnacık tırnaklar zar zor kesıyorum vallahı
Asklepios alyasarp0206 o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam. Resmen nefret ediyor tırnağını kesmemden. Savaş veriyoruz resmen. Uyuyor o zaman yapayım diyorum uykusu açılıyor anlıyor resmen 😅
alyasarp0206 Asklepios benim kızım da şuan 3 aylık bende aynı uyurken kesiyorum onunkinide derin keserim diye aklım çıkıyo 😣
Aselinam Asklepios canım ben kesmiyorum törpülüyorum daha iyi oluyor yoksa diğer türlü keserim diye korkuyorum benim kızda 2 ay 23 günlük yerinde durmuyor anca uyurken 2 günde bir törpülüyorum hem düm düz güzel oluyor tavsiye ederim 😊
Asyammsss Asklepios canım benim bebeğim 16 günlük daha hiç kesmedim.ve tırnakları baya uzamış acaba bende kesiyim mi. Kendiliğinden bazen ucundan kesiliyor o yüzden karışmak istemiyorum pek
Asklepios alyasarp0206 benimki anlıyor da galiba uyanıyor uykusundan valla içim acıyo kaçırdığımda özür diliyorum filan ama durmuyo zorla kesiyorum bildiğin
Asklepios Asyammsss ben 1 aylığa yakındı kesmeye başladığımda. Baktım uzuyor iyice kırılıyor kesmeye başladım canım
Aselinam Babylokum hayır normal törpü bebek bakım çantası almıştım içerisinde vardı tırnak makasıyla birlikte