Baloglum93 Bebeğim su içmiyor ne yaptıysam olmuyor aklıma birazcık Pekmez atmak geldi acaba pekmezi su versem su yerine geçer mi
birbulutannesi Baloglum93 lütfen kesinlikle yapmayın kan şekeri de yükselebilir sırıngayla vermeyi deneyin.
aksu5334 Baloglum93 benimkide içmiyodu çay kaşığı ile bazen üstüne döktü bazen içti. Alıştı artık. Uçak geliyo yapar gibi geliyo geliyo geliyo dediğimde ağzını açıyo direk döküyodum ağzına içiyodu😊
Baloglum93 aksu5334 ya ek gıdaya başladım hiç su içmiyor bende tedirgin oluyorum su içsin istiyorum ne yapsam olmuyor normal çorbasını yoğurdun yiyor ama suya gelince yok acaba ben suyu kaynatıp soğutuyorum suyun tadını mı alamıyor acaba
Cagla93 Baloglum93 mineralli su var bebekler için ondan alıp deneyin suyun tadını beğenmemiş olabilir benim oğlumda kaynattığım suyu çok içmiyordu onlardan aldım şimdi maşallah su çıkışmıyo
aksu5334 Baloglum93 havalar çok sıcak su da sıcaksa içilecek gibi olmuyo azcık soğuk su ekleyip vermeyi deneyin. Tadı değişiyo da olabilir tabi