yusuff_ Kızlarr verem aşısı tututp tutmama gibi bi durumu olabilir mi iz kaldi mi sizin bebeginzin kolunda
Hilerrr yusuff_ yok canım beş aylık oldu daha hiç birşey yok bence tutmadı vururken iğne çıkmıştı zaten ebelere göre iz önemli değil ama bence tutmadı
iremceren yusuff_ ben doktora sormuştum 8 hafta bekliyorz kabuklanmz iz olmazsa tekrar yapıyoruz demişti bekleyip doktora sorabilirsiniz
MinervaEva yusuff_ Bizim 2 hafta sonrasinda kizardi sisti 1 ay icinde buyuk olcude sisti irin akti simdi yine kizarikligi duruyor 1 yasa kadar yavas yavas kizarikligi gecip iz kalicak dediler. Kizarmasi onemliymis tutmasi acisindan isterseniz kontrol ettirin 😕
Candy1907 Hilerrr ayy bizde de aynısı oldu. Kolundan çıktı çocuğun dışına aktı. İğnenin ucuyla çıkanı geri çekip tekrar yaptı ama bence tutmadı. 5 aylık olucaz hiç bir gelişme yok. Güya 4.ayda iltihap oluşup yaraya dönecekti 🤷
MinervaEva yusuff_ Mutlaka sorun bizimde yapan hemsire soylememisti. Sisince huzursuzlandim bende aradim sordum o zaman bilgilendirdiler.