Deletedmom265 Kullanıp kesin sonuç alan varmı kızlar yada simit bölgesi için önerdiğiniz başka şeyler var mı 🥰
wafflee_42 Deletedmom265 Ya bende bu post altında birşey sorsam olar mi anniş 😂 İce therapy (tüy dökücü) kulllanan varmı gardaşlikk
Mirosum wafflee_42 birkaç kötü yorum görmüştüm burda bunla ilgili bende merak ediyorum açıkçası kullanan var mıdır 🤷🏼♀️
Kavruuukk wafflee_42 youtubede videosu var bi kız kullanmış bugün izledim normal tüy dökücü krem gbiydi diyodu azaltma yapmamış
89Kbr Hıııhhhh.. ciddi sağlık sorusu var kimsede yazmıyor ne garip insanlar var yeaaa.. illa kaynana görümce eş cinsellik mi lazım size annamadım ki🤷♀️ bilgim yok anneeemmmm üstte kalsın bakalım bi bilen çıkar elbet 😜
bgmarik Deletedmom265 instagramda büşranur çalar var onda görmüştüm tüm vücudu mahvolmuş çok yakıyormuş ve fotoğraflarda gördüm eli bile kabarmıştı.Tabi ki herkeste aynı etki yapacak diye bir şey yok🌸
89Kbr wafflee_42 vardır vardııırrrr…. Da işe yaramıyor diolaaa belki işine yarayan birileri de vaaadıııırr
Sarelinaaa Deletedmom265 geçenlerde bi instagram fenomeni paylaşmıştı kullanıyorum memnun kalırsam önericem markasını diye ama hiç memnun kalmamış ve tahriş olmuştu ciddi su toplamış felan foro koymuştu
Htcesylmzz Deletedmom265 bende nerak ediyorum ama tek jelin işe yarayacağını düşünmüyorum bence rasping gibi bişey lazım 😊