Asyamelekk Merhaba arkadaşlar bu iki mide ilacının süt artırdığını duydum kullanan varmı varsa etkisi oldumu yardımcı olursanız sevinirim
HonKiPonKiDoNiNo Emziren Anneler her ilaci kullanamazken bir mide ilacinin sut arttirdigi sacmaligina inanmayin lutfen.. Asyamelekk bol bol su icin
Dmt-01 Asyamelekk medpamid bulantı hapı ama diğeri bence yapıyo ben bi kutu içmiştim denemek için sütüm gelmeye başlamıştı ama kızım emmedi malesef sonrada içmeyi bıraktım devam etmedim
Rzgr Asyamelekk bende kusma ishal sikayetiyle doktora gittigimde emzirdigim icin kullanmam gereken ilaclardan. Boyle bir ozelligi oldugunu bilmiyordum. Sütüm arttı mi ? Hic bir fikrim yok. Sanki biraz sehir efsanesi gibi geldi bana.
asyali Asyamelekk ben motilium kullandım gittigim 2 doktorda önermişti ve çok iyi doktorlardı. Kesinlikle bende çok ise yaradı.
Rzgr Asyamelekk medpamit kullandim 1 hafta. Sagim yapmiyorum ama arttigini düsunmuyorum. Bir agri bir şisme hissetmedim. Hatta oglum daha az emdi diyebilirim.
asyali Asyamelekk ilaç önermek çok doğru diildir belki ama ben çok memnun kalıp mamayı bırakmıştım bu şekilde inşallah bol bool gelsin sütünüz 💕