cydcvk Allahını seven fotolu olarak bana gösterebilir mi prima pampers 3 numara aldım bugun gösterge nerdeee 😂 kafayı yedik bulamıyoruz. Bide 240 tane aldım
HonKiPonKiDoNiNo Pampers bilmiyorum ama premium care da ortadaki sari cizgi mavi oluyor altini doldurdugunda.. cydcvk
Dmt-01 cydcvk prima premium care de var çiş göstergesi hepsinde yokki sarı bi şerit var önce çiş yapınca mavi oluyo resim atmayı bilmiyorum atardım
Balliturta cydcvk pamperste sarı çizgi yok canım bebeğiniz ne kadarlık ? İlk günler harici kullanılmıyor bence 😀
cydcvk Balliturta 2.5 aylık canım bugun 3 numaraya geçtim gecen stok yapmıştım pampersdan indirimdeydi uyuz oldum 😂
asyasare cydcvk pampersta yok canim bende onu kullaniuordum. sadece 1 ve 2 numarasinda vardi sanirim yanlis hatirlamiyorsam. ama zaten gerek kalmiyor bebek buyudukce
cydcvk asyasare ya iyi oluyodu zıbını açmadan kenardan bakıyodum sarı mı mavi mi diye bunda nasıl yapcam bilemedim
HonKiPonKiDoNiNo 🙂 stoklamamanizi ve surekli bez degistirmemenizi tavsiye ederim, ayni markanin farkli urunleri bile olsa alerjik reaksiyonlar gosterebiliyor.. cydcvk
Balliturta cydcvk olsun canım artık daha fazla çiş yapacak kıyafetten tutsanız bile anlarsınız çişli mi değil mi diy☺️