AselminaAselmina12 Kizlar yardiminiza ihtiyacim var kizim 3 gun sonra yasina gircek ve avuc avuc sacini yoluyo hic acimiyo galiba kafasinin kenarlarinda sac kalmadi segreldi bildigin her avucundan sac topladigimda cigerim yaniyo yeminle nasil unutturabilirim acaba 😔
wafflee_42 AselminaAselmina12 Ahaaa vallaha biiiz. Elini götürüp götürüp yoluyor. Aklına sadece yatarken geliyor oynasama gibi. Umarım geçicidir
Zeynepalya_ve_annesi AselminaAselmina12 dişleri çıkartırken baş ağrısı oluyo bebeklerde bunuda rahatlatmak için özleklikle emerken veya mama içerken ellerini saçına daldırıp çakiyorlar buda onları rahatlatıyor size tabsiyem sürekli başını ovalayın yani masaj yapar gibi okşayın birkaç hün sonra unutucaktır benim kızımda yapıyodu
K1996 AselminaAselmina12 işine karısmak gibi olmasın ama canım zaten her bebeğin saclarını ilk 1 kere 0 a vursurulması lazım daha gür çıksın diye istersen yap hem uzayana kadar unutur belki yolmayı benim oğlumda 8 aylık oda aynısını yaptm kulağıyla birlikte eşimle evde makinayka kestik şimdi kulağınıda bıraktı kulağının içi yara oluyodu yolmaktan
AselminaAselmina12 wafflee_42 valla avucundaki her kil tanesini alip opuyorum cigerim yaniyo kalmadi sac falan ya saci uzasada baglasam diyodum sac kalmadi kafada benimki dururkende yoluyo ben elini biraktiriyorum yolma diye
AselminaAselmina12 Zeynepalya_ve_annesi evet olabilir deneyecegim 2 ay oldu dis cikartmaya baslayali saten tesekkur ederim bu bilgi icin😇
Zeynepalya_ve_annesi AselminaAselmina12 rica ederim diş helide yapabilirsin kendin evde 15 adet karanfil üzerini geçecek kadar zeytinyağ bir gece karanlıkta beklet ertesi gün buzdolabına koyup sık sık sür rahat çıkartır ve kehribarın yoksa en kısa sürede kehribar almalısın 🙏🏻
AselminaAselmina12 Zeynepalya_ve_annesi duydum kehribar kolye inanmamistim artik bende dusunuyorum 1 hafta suruyo dis cikarmasi yalnz boynuna takilan kolyenin dise nasil faydasi oluyo
Zeynepalya_ve_annesi AselminaAselmina12 boyna değil üzernde olması yeter bu taşların bi efsunu var vcuda yaydgı pozitif bi enerji var….haftada bir tuzlu suyla yıkıyorsunuz ayda birde topraga gömüyorsunuz zaten parladıgını görüceksiniz doğadan gelen taşlara falan inanmazdım bende ama kehribardan sonra gerçekten inanıyorum 🙏🏻
AselminaAselmina12 K1996 ben kestirmek istiyorum ama kizim hic durmuyo kestirmez bende biraz Daha buyusun oyle kazitiyim diyorum
Zeynepalya_ve_annesi K1996 gürlükle hiç alakası yok genetik olarak saçsızsanız bebeğinde saçlı olmasını beklemeyin ben gür saçlıyım eşimde öyle cocuklrımızın hiçbirinş kazıtmadık hepsinindr saçı gür
AselminaAselmina12 elifsezer_ benimki kiz yasina girdi avuc avuc sinirlerne sinirlene yoluyo resmen ya surekli eli kafasindami diye bakiyorum
Ysnrrgnc AselminaAselmina12 trikotilomani saç yolma hastalığının adı. Ama çocuktaki değildir heralde de paylaşayım dedim araştırırsınız